“Çok değerli bir galibiyet aldık”

“Çok değerli bir galibiyet aldık”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Çağan Çerkez, bugün Çetinkaya karşısında kazandıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

AKSA Süper Lig’de bugün Çetinkaya’yı 2-0 mağlup eden Küçük Kaymaklı’da teknik direktör Çağan Çerkez, çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından Bayrak Radyosu’nda Salih Borucu’nun sunduğu ‘Maç Sonu’ programına telefonla bağlanan Çerkez, “Çetinkaya’nın eksiklikleri vardı. Bunun zafiyetini kendileri yaşadı. Her geçen hafta aleyhimize çalışıyor. Bu galibiyetle aradaki farkı 2 puana düşürdük. Bugün adına çok değerli bir galibiyet aldık. Özellikle ilk yarıda 3-4 net pozisyonlar bulduk değerlendiremedik. İkinci yarı daha farklı bir oyun oynadık ve gollerimizi bulduk. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

“Mesarya maçı bizim için hayati öneme sahip”

Süper Lig’in 22’nci haftasında gelecek hafta bire bir rakipleri olan Mesarya ile oynayacakları maç öncesinde de konuşan deneyimli teknik adam, “Önümüzde Mesarya maçı var. Bizim için hayati önem taşıyor. Puanlar çok yakın. Bundan sonraki süreç artık hep final havasında olacak. Zor bir süreç olacak ama bizim başaracağımıza inancım tam. Maçlarımızı kazanıp önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.