“Çok çalışıyoruz. Bu da sahaya yansıdı”

“Çok çalışıyoruz. Bu da sahaya yansıdı”

Çetinkaya, Süper Lig’in ikinci devresi ile birlikte çıkışa geçti. Takımın teknik direktörü Cemal Kır yakalanan ivmeyi değerlendirdi

A+A-

AKSA Süper Lig’de 18. hafta geride kalırken, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çetinkaya da ikinci devre ile birlikte çıkış yakaladı. Sarı kırmızılı ekip Pazartesi akşamı derbi mücadelesinde Yenicami’yi 3-1 yenerken, bu devrede oynadığı 3 maçtan 7 puan çıkardı, 6 gol atıp kalesinde bir gol gördü. Yakalanan ivmeyle ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşan Çetinkaya Teknik Direktörü Cemal Kır, “Çok çalışıyoruz” derken, “İyi bir birlikteliğimiz var. Çocuklar iyi de çalışıyor, beni de anlamaya başladılar. Bu da sahaya yansıdı” ifadelerini kullandı.

 

Ligin ilk devresinde kazanmaları gereken bazı maçlar olduğunu ve bunları kazanamadıklarını söyleyen Cemal Kır, bu maçlarda bazı şeyleri doğru yapamadıklarını dile getirdi. Ligin ikinci yarısında aralarına katılan Eren, Ramadan ve yabancı Agoha’nın enerjilerinin de takıma etki yaptığına işaret eden Kır, “İyi birlikteliğimiz var. Çocuklar iyi çalışıyor. Beni anlamaya başladılar ve bu da sahaya yansıyor” açıklamasını yaptı.

Kır amacının ve üzerinde durduğu noktanın ise futbolcuların oynadıkları oyundan zevk alması, futbolun hayatlarında neleri getireceğini artı ve eksileri ile anlatmaya çalıştığını ifade etti.

 

Ligin 19. haftasında bir diğer birebir rakipleri denebilecek Merit Alsancak Yeşilova ile oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Çetinkaya Teknik Direktörü Cemal Kır, “Yenicami maçından daha zor bir maça çıkacağız” dedi. Yeşilova’nın bu maçla ilgili ekstra bir motivasyonu olacağının altını çizen Kır, “Yeşilova uzun zaman sonra sahasına kavuşuyor. Bununla beraber, her teknik adamın çalıştırmak isteyeceği, kaliteli bir kadroları var. Umarım biz de moral ve motivasyonumuzu kullanıp, ihtiyacımız olan puan veya puanları elde etmeye çalışacağız” dedi.

Kır, takımda Doğukan dışında sakat veya cezalı bir oyuncuları olmadığını sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber toplam 710 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.