Çocuklar sertifikalarını Erten Gazi’den aldı

Çocuklar sertifikalarını Erten Gazi’den aldı

Anadolu Efes tarafından sürdürülen One Team projesi kapsamında katılımcıların sertifikaları, takımın Kıbrıslı Türk basketbolcusu ve proje elçisi Erten Gazi tarafından verildi.

A+A-

Anadolu Efes’in resmi internet sayfasında yer alan habere göre 2022-2023 One Team çalışmalarına devam ederken, basketbolun metafor olarak kullanıldığı proje kapsamında dördüncü hafta geride kaldı, katılımcılar sertifikalarını aldı.

Çalışmaya katılan çocuklar sertifikalarını, Anadolu Efes’in alt yapısından yetişen ve One Team projesinin elçisi olan Erten Gazi’den teslim aldılar. Çaylak’ın katılımıyla gerçekleştirilen bu özel buluşma renkli anlara sahne oldu. Çocukların yanı sıra bu anlamlı projede gönüllü olarak yer alan antrenörler de sertifikalarını aldılar.

erten-gazi2.jpg

Anadolu Efes Fan Club üyeleri ve partnerler de çalışmada yer aldı

Motivasyon konusunun işlendiği çalışmaya Anadolu Efes’in Fan Club üyeleri de katıldı. One Team projesinde yer alan sporcuların arasına katılan Fan Club üyeleri, kulübün partnerleriyle de parkede bir araya geldi.

Damla Su, Coca-Cola İçecek, Malty ve Kahve Dünyası; çalışma öncesi ve sonrasında sporculara ve velilere ikramlarda bulunurken, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün spor giyim ve forma partneri Bilcee de tüm çocuklara eşofman hediye etti.

 

Proje bu yıl, sporda eşitlik ve genç nesillere spor kültürünü aktarmaya odaklanıyor

Anadolu Efes, dördüncü haftasını geride bırakan One Team projesi kapsamında, basketbolun değerleri ile katılımcıların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunuluyor. Her hafta farklı bir konunun işlendiği proje, bu yıl sporda eşitlik ve genç nesillere spor kültürünü aktarma temalarını işliyor. Sekiz hafta sürecek çalışmada sporcular takım çalışmasından zaman yönetimine, problem çözmeden kendine güvene kadar birçok konuda kendilerini geliştiriyor.

Bu haber toplam 647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.