City vazgeçti, United devrede

City vazgeçti, United devrede

Juventus’tan ayrılacağı kesinleşen ve adı Manchester City ile anılan Ronaldo için Manchester United da devreye girdi

A+A-

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun Juventus’tan bu yaz ayrılacağı kesinleşti. Gün içerisinde birçok gelişme yaşandı. Ronaldo ilk olarak takım arkadaşları ile vedalaştı. Ardından Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri ayrılığı doğruladı. Özel uçağı ile Torino’dan ayrılan ve adı ciddi şekilde Manchester City ile anılan Ronaldo için İngiliz basını bir iddia ortaya koydu. Ronaldo’nun City değil de eski takımı Manchester United’a transfer olacağı belirtildi.

 

Ayrılığı Allegri açıkladı

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Empoli maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, Cristiano Ronaldo ile ilgili “Bana gelip artık Juventus için oynamak istemediğini söyledi” dedi.

İtalya’da yayın yapan La Gazetta dello Sport’ta yer alan Allegri’nin açıklamalarında “Dün Cristiano Ronaldo bana Juventus’ta kalma niyetinin olmadığını söyledi. Bundan dolayı antrenmana katılmadı ve Empoli maçı kadrosunda yer almadı” ifadelerini kullandı.

Allegri’nin basın toplantısında ayrıca Ronaldo’ya veda ettiği belirtildi.

Ronaldo ise Allegri'nin bu sözlerini takiben özel uçağı ile Torino'dan ayrıldı.

 

Hangi Manchester?

Başlarda, Manchester City'nin transferi bitirmesine kesin gözle bakılsa da, İngiliz Mirror'un haberine göre Manchester United da son anda devreye girdi.

BCC'nin geçtiği son dakika haberine göre ise Man City, Ronaldo transferinden vazgeçti.

talkSPORT'taki bir habere göre Man Utd manjeri Solskjaer, “Cristiano'nun Juventus'tan ayrılacağını düşünmemiştim. Bruno Fernandes de sürekli onunla konuşuyor. Juventus'tan ayrılacaksa burada olduğumuzu biliyor" dedi.

Pep Guardiola ise “Cristiano hala Juventus oyuncusu ve başka bir şey söyleyemem. Tek söyleyebileceğim, transferin bitmesine üç dört gün kala her şey olabilir” dedi.

Bu haber toplam 634 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.