Cimnastikten Haskasap'a plaket

Cimnastikten Haskasap'a plaket

Cimnastik Federasyonu, “4. Cumhuriyet Sensin Cimnastik Şölenine” sponsor olan Near East Bank yönetim kurulu başkanı Enver Haskasap'a teşekkür plâketi takdim etti

A+A-

Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile yönetim kurulu üyesi Menteş Baytaroğlu, Near East Bank yönetim kurulu başkanı Enver Haskasap'a ziyarette bulunarak Cumhuriyet Sensin Cimnastik Şölenine katkılarından dolayı teşekkür plâketi takdim etti.

Federasyonundan ziyaret ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cimnastik Federasyonu olarak Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirdiğimiz “4. Cumhuriyet Sensin Cimnastik Şölenimizin” yapılmasını sağlayan Near East Bank yönetim kurulu başkanı Enver Haskasap'a ziyarette bulunarak plâket taktim ettik. Her zaman çocuklarımızın yanında olarak cimnastik sporumuza, çocuklarımıza verdiği önem ve ülke sporumuza kattığı değerlerden ötürü kendisine çok teşekkür ederiz.
Uluslararası etkinliklerde bayrağımızı taşıyarak KKTC’yi temsil ederek göğsümüzü kabartırken Dünya’da ülkemizin adından ve kendi adından söz ettirmesi bizleri gururlandırmıştır. Enver Haskasap’a çalışmalarında başarılar dileriz.” 

Bu haber toplam 520 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.