Cimnastikte eğitimler sürüyor

Cimnastikte eğitimler sürüyor

Cimnastik Federasyonu, antrenör ve hakemlerin gelişimleri için Bireysel Takım Spor Psikoloğu Gözde Acaray’ın katılımıyla seminer düzenledi

A+A-

KKTC Cimnastik Federasyonu, çocukların gelişimlerini daha da üst seviyeye çekebilmek adına antrenör ve hakemlerin eğitimlerine verdiği önem neticesinde çalışmalarını sürdürüyor.

KKTC Cimnastik Federasyonu, her zaman çocukların ve antrenörlerin yanında olma ve onları geliştirme hedefi doğrultusunda bu kez de hakem ve antrenörlere düzenlediği vize seminerlerini başarılı bir şekilde tamamladı.

cimnastik-005.jpg

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonunda gerçekleştirilen son semineri Bireysel Takım Spor Psikoloğu Gözde Acaray verdi.

Seminere bizzat katılan Federasyon başkanı Hasan Sapsızoğlu yaptığı açıklamada “Seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Eğitim Komitesi başkanımız Figen Yaman Lesinger, başkan yardımcısı Leyla Ilgaz, Bireysel Takım Spor Psikoloğu Gözde Acaray, Prof Dr Cevdet Tınazcı ve katılım sağlayan antrenörlerimize teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 724 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.