Cimnastik kulüplerine destek artıyor

Cimnastik kulüplerine destek artıyor

KKTC Cimnastik Federasyonunun başarılı icraatları, karşılık bulmaya devam ederken, şirketler de cimnastik kulüplerine sponsorluk yapmaya başladılar.

A+A-

Interweb Media Solutions şirketi de Erbulut Cimnastik Kulübü ile yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, imzalanan sponsorluk anlaşması ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik Federasyonu olarak farkındalık yaratarak çocuklarımızı sporun içinde tutup sağlıklı nesiller yetiştirmek için çıktığımız bu yolda çocuklarımıza ve kulüplerimize destek verebilme anlamında iş insanlarımızın sponsor olmaları bizleri mutlu etmektedir.

Bu bağlamda Interweb Media Solutions şirket direktörleri Neziha Aksu ile Aykut Aksu’nun, Erbulut Cimnastik Kulübümüzle yıllık sponsorluk anlaşması imzaladılar.

Genelde cimnastik branşımız adına özelde ise ülke sporumuza böyle anlamlı katkılar yapan iş insanları sayesinde sporumuz gün geçtikçe ileriye taşınacaktır.

Bu anlamlı katkı için Interweb Media Solutions şirketine cimnastik ailesi olarak çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.