Cimnastik Federasyonu bir ilke imza atacak

Cimnastik Federasyonu bir ilke imza atacak

KKTC Cimnastik Federasyonu bir ilke imza atarak Artistik Cimnastik 2. Kademe Antrenörlük Kursu düzenleyecek.

A+A-

KKTC Cimnastik Federasyonu bir ilke imza atarak Artistik Cimnastik 2. Kademe Antrenörlük Kursu düzenleyecek. 2. Kademe Antrenörlük Kursu öncesinde ise 1. Kademe Antrenörlük Kursu düzenlenecek.

İlklere imza atmaya devam eden KKTC Cimnastik Federasyonu’nun Başkanı Hasan Sapsızoğlu, Artistik Cimnastik 2. Kademe Antrenörlük Kursu ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik Federasyonu olarak çocuklarımıza daha kaliteli eğitim verebilmek, antrenörlerimizin belgelerinin seviyelerini daha yukarıya çekmek adına tarihimizde ilk kez Artistik Cimnastik 2. Kademe Antrenörlük Kursu düzenliyoruz.

Bu sayede ülke geneline yayılmış olan sporumuzun seviyesini daha da yukarılara taşıyıp, bölgesel rekabeti de işin içine eklemeyi hedefliyoruz. Böylelikle de elit sporcularımızın Türkiye ve uluslararası alanda görünür olmalarını sağlama hedefindeyiz.

Göreve geldiğimizde tek elden bir noktada yapılan çalışmalar şu an 25 noktada yapılırken, 150 sporcudan 3 bine, 5 antrenörden 70 antrenöre ulaşmış durumdayız. 1 – 13 Eylül 2021 tarihleri arasında 1. Kademe Antrenörlük Kursu ile hedefimiz 100 antrenöre ulaşmaktır.

Bu kursun hemen arkasından 13 – 26 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Kademe Antrenörlük Kursuyla 50 antrenörümüze, 2. Kademe antrenörlük belgelerini vermeyi planlıyoruz. Bu sayede daha fazla noktalarda salon açıp 3000 olan çocuk sayımızı on bine çıkartmak için çalışacağız.”

 

Bu haber toplam 786 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.