Cimnastik ailesi destek verecek

Cimnastik ailesi destek verecek

Cimnastik Federasyonu, Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin kermesine cimnastik ailesi olarak destek vereceklerini açıklarken, ürün bağışı çağrısında bulundu

A+A-

Cimnastik Federasyonu ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği birlikte bir etkinlik daha gerçekleştirecek. Cimnastik Federasyonu daha önce kanser hastalarına yönelik farkındalık yaratma adına etkinlik gerçekleştirmişti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin 3 Mayıs’ta düzenleyeceği kermese, Cimnastik Federasyonu camiası da katkı koyacak. Federasyon başkanı Hasan Sapsızoğlu bu nedenle bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin kermesine cimnastik ailesi olarak destek vereceğiz. Bu nedenle evimizde kullanmadığımız ürünleri, kıyafetleri ve gıdaları bağışta bulunabiliriz.

Tüm ailelerden topladığımız ürünleri bağışta bulunarak Kanser Hastalarına Yardım Derneğine destekte bulunacağız.

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte bir birimize destek olarak bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Eller çok olunca yük hafiflermiş. Tüm halkımızı ürün, kullanılmayan malzeme, giyilmeyen kıyafet ve gıda destek vermeye ve de 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü alışveriş yapmaya davet ediyoruz.”

Bu haber toplam 627 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.