Cimnastiğin yeni yetenekleri şov yaptı

Cimnastiğin yeni yetenekleri şov yaptı

Cimnastik Federasyonunun, Yetenek Avcısı projesi kapsamında Sevgi Yuvası Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğrencileri muhteşem bir cimnastik şov gerçekleştirdiler

A+A-

KKTC Cimnastik Federasyonunun, Yetenek Avcısı projesi kapsamında cimnastik eğitimi verilen okul öncesi eğitim merkezleri cimnastik gösterileri yapmaya devam ediyorlar.

Sevgi Yuvası Okul Öncesi Eğitim Merkezinin sunduğu cimnastik gösterisi ile ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik Federasyonu olarak kulüplerimiz ve okul öncesi eğitim merkezleri ile birlikte yürüttüğümüz "Yetenek Avcısı" projemiz kapsamında gösteriler devam ediyor. Lefkoşa Cimnastik Kulübü ile Sevgi Yuvası Okul Öncesi Eğitim Merkezinin ortak çalışması sonucu Sevgi Yuvası öğrencileri muhteşem bir cimnastik şov gerçekleştirdiler.

Cimnastik Federasyonu olarak amacımız küçük yaştaki çocuklarımıza spor yapma alışkanlığını kazandırarak sağlıklı bir birey olmalarını sağlamaktır. Özelde cimnastik genelde ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Bu güzelliğin oluşmasında emeği geçen başta Münevver Karaismailoğlu’na, hocamız Bilgin Diker’e, Sevgi Yuvası öğretmenleri ile Lefkoşa Cimnastik Kulübümüzün antrenörleri, aileler ve çocuklarımıza çok teşekkür ederiz.”

Bu haber toplam 594 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.