Cihangir'in maestrosu gitti

Cihangir'in maestrosu gitti

Cihangir'de sezon hazırlıklarına katılması beklenen Yannick, Nevşehirspor ile anlaştı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir'de Yannick Stephane şoku yaşanıyor. Uzun yıllardır Cihangir forması giyen ve orta sahada gösterdiği performans ile ligin en iyi yabancılarından bir tanesi olan Yannick, Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehirspor ile anlaştı.

 

Gelmesi bekleniyordu

Yeni sezon hazırlıklarına bir süre önce başlayan Cihangir'de Yannick ülkesinde olduğu için henüz antrenmanlara katılmıyordu. Mesarya ekibi Yannick'ten gelecek habere göre oyuncunun uçak biletini  kesecekti. Ancak Yannick Nevşehir ile anlaştı.

 

Karavezirler: "İnşallah başarılı olur"

Cihangir kulüp başkanı Aytaç Karavezirler, SPORYENİ'ye yaptığı açıklamada Yannick'in böyle bir arayış içerisinde olduklarını bildiklerini söyledi. Karavezirler, oyuncunun kendilerine 10 gün içerisinde gelebileceğini belirttiğini, ondan uçak biletini kesmek için haber beklediklerini söyledi. Yannick'in kendi önünü açabilmek adına böyle bir adım attığını düşündüklerini belirten Karavezirler, "Umarım başarılı olur" ifadelerini kullandı. Karavezirler, Yannick'in transferinin olmaması halinde yine kendi oyuncuları olduğunu, kapıların kendisine açık olduğunu sözlerine ekledi.

 

Vizesini aldı, Türkiye'ye gidiyor

Cihangir'de uzun yıllar forma giyen Yannick, Türkiye'ye gitmek için vizesini aldığı bilgisi edinildi. Daha önce Cihangir forması giyen Chibuzor da önceki sezon Nevşehirspor forması giymişti. Oyuncunun transferini Nevşehirspor'a yakın bir kaynak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

 

haberici.jpg

Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.