Cihangir’i Mishali taşıyor

Cihangir’i Mishali taşıyor

Cihangir’in golcü oyuncusu Siboniso Lungelo Mishali lige hızlı bir başlangıç yaptı, geride kalan 5 haftada 7 gol atmayı başardı. Güney Afrikalı oyuncu bugüne kadar Cihangir’in rakip filelere gönderdiği gollerin %70’ini kaydetmesi dikkat çekti.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’de 5 hafta geride kalırken, 13 puanla liderlik koltuğunda bulunan Cihangir’de yüzler gülüyor. Mesarya ekibinin golcü oyuncusu Lungelo Mishali ise bu hikayenin önemli mimarlarından. Güney Afrikalı oyuncu şu ana kadar 7 gol kaydetti. 2019-2020 sezonunda da Cihangir forması giyen yabancı oyuncu o dönemde de lige hızlı bir giriş yapmıştı.

 

Hızlı başlangıç, 7 gol…

Güney Afrikalı oyuncu Cihangir’in şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmada da gol atmayı başardı. 5 haftada toplanılan 13 puanın en önemli mimarı olan Mishali, Cihangir’in 5 haftada attığı toplamda 10 golün 7’sine ismini yazdı. Yabancı oyuncu, son olarak geçtiğimiz hafta Göçmenköy filelerini 2 kez havalandırmıştı.

 

Gol krallığı yarışında zirvede…

Cihangir’in golcü oyuncusu Mishali, attığı gollerle dikkat çekerken, 5 hafta sonunda Gol Krallığı yarışının da zirvesine oturdu. Şu ana kadar 7 golü bulunan golcü oyuncuyu 5’er golle Merit Alsancak Yeşilova’nın deneyimli oyuncusu Billy Mehmet ve Mağusa Türk Gücü’nde performansıyla dikkat çeken Emre Özsin takip ediyor. 

 

İlk sezonuna da hızlı başlamıştı

Güney Afrikalı oyuncu 2019-2020 sezonunda geldiği ve sadece ilk devrede forma giydiği dönemde de lige fırtına gibi başlamıştı. O sezonun ilk 5 haftasında 8 gol atmayı başaran golcü oyuncu, ilk devre boyunca 15 maça çıktı, bu maçlarda 17 gol atmayı başarmıştı. Oyuncu, söz konusu sezonun ikinci devresini oynamadan adadan ayrılmıştı.

Bu haber toplam 776 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.