Cihangir’den tesisleşme atılımı

Cihangir’den tesisleşme atılımı

K-Pet Süper Lig’in Mesarya bölgesi ekiplerinden Cihangir, bir yandan branşlarını artırma çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da tesisleşme yönünde de adımlar atıyor.

A+A-

Futbolun ardından masa tenisine girecek olan Cihangir, bocceye de girme hazırlığında. Basketbol için ise çalışmalar sürüyor. Bunların yanı sıra Cihangir, antrenman sahasının olduğu yere kamp tesisi veya başka amaçlarla kullanılması için bir kompleks yapmak için çalışma yapıyor.

Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Vizyon Futbol programında açıklamalarda bulunan Cihangir kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler, futbolun oynanmamasından, tesisleşme ve yeni branşlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Karavezirler: Hepimizin doğru bir karar verdiği ortaya çıktı

Futbolun oynanmaması ile ilgili görüşlerini aktaran Hüseyin Karavezirler, şahıs olarak sorulduğunda futbolun oynanmasını istediğini ancak şu anki süreçte futbolun oynanmasının kabul edilebilir bir durum olmadığının açık ve net bir şekilde ortada olduğunu belirtti.

“Biz bunu değerlendirerek karar vermiştik. Bu durumda hepimizin doğru bir karar verdiği ortaya çıktı” diyen Karavezirler, “Kendi kulübümüzde futbolcular, antrenörler ve yönetim bir toplantı yaparak karar aldık. Daha öncesinde belirsiz bir süreç vardı. Oynanma olasılığına karşı hazır olmak için çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Şu an için bizim önümüzde bir net veri var. Gelecek sezonun normal başlaması ile ilgili bir süreç var. O zamana kadar antrenman yapmayacağız diye karar aldık. Şu an için çalışma yapmıyoruz. Ayda iki veya üç kere olmak üzere birlik ve beraberliğimiz için farklı buluşmalar yapıyoruz” dedi.

 

Kamp tesisi veya kompleks için kapsamlı bir proje

Cihangir başkanı Hüseyin Karavezirler, kulübün antrenman sahasının olduğu yere tesis çalışmalarının olduğunu da açıkladı. “Başkanlığa gelince Spor Dairesi’ne bir yazı yazmıştım. Bizim stadımızda veya antrenman sahamızda yapabileceğimiz tadilat ve bakım için destek istemiştik. Bize herhangi bir geri dönüş olmamıştı” diyen Karavezirler, “Bu noktada beklentimiz bir yardım olması. Bölgemize ve gençlerimize daha düzgün hizmet verebilmek için hareket ediyoruz. Antrenman sahamızın olduğu yerde belki bir kamp tesisi veyahut farklı bir kompleks için çalışmalarımızı yapıyoruz. Umarım kısa sürede onu da duyururuz. Orada kapsamlı bir projemiz olacak” dedi. Karavezirler bunları yetkili mercilere farklı şekillerde de olsa dile getirmelerine rağmen herhangi bir geri dönüş yapılmadığını belirtirken, “Kendi başımızda kendi sahamızı koruyoruz. Bir yerde de destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Masa tenisi tamam, bocce yolda, basketbol belirsiz

Branşları artırma çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Karavezirler, “İlk başta göreve geldiğimizde yönetimimizi dörde bölmüştük. Bir tanesi yeni branşlardı. İlk atılımı masa tenisinde başlattık. Hem bölge için güzel bir etkinlik, hem de kulübümüze bir branş kattık. Açıkçası basketbol için yönetim olarak da karar aldık. İsim sponsoru bulmamız durumunda katılacağımızdı. Şu an orada bir belirsizlik var. Bocce ile ilgili bir çalışma yaptık. Onu da kısa sürede açıklayacağız. Yeni branşlarla aktif sporcu sayısını artırmakla alakalı bir vizyon geliştirdik. Umarım bunları sağlıklı bir şekilde gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3412 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.