Cihangir'de Perçinci dönemi

Cihangir'de Perçinci dönemi

Süper Lig ekiplerinden Cihangir'de teknik direktör Hasan Burgaç görevinden istifa etti, hiç vakit kaybetmeden arayışa geçen yönetim Emre Perçinci ile anlaşmaya vardı.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Cihangir'de bugün hareketli saatler yaşandı. Teknik direktör Hasan Burgaç'ın yönetime istifasını sundu.

Hiç vakit kaybetmeden yeni teknik adam arayışına geçen yönetim, ülkemiz genç teknik adamlarından Emre Perçinci ile anlaşmaya vardı. 

Perçinci, bugün itibariyle Cihangir'deki görevine başladı.

Lige hızlı bir başlangıç yapan mavi kırmızılı ekip, Doğan Türk Birliği ve Gönyeli'yi mağlup etmiş, 3'üncü haftada konuk ettiği Türk Ocağı ile 1-1 berabere kalmıştı.

Cihangir, 3'üncü hafta sonunda 7 puanla ligin 2'nci sırasında bulunuyor.

Kulübün sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"C.G.S.K yönetimi olarak teknik direktör Hasan Burgaç ve ekibinin istifalarını sunmasının ardından alınan karar doğrultusunda teknik direktör Emre Perçinci ve ekibi ile anlaşma sağlanmıştır. Emre Perçinci’nin ekibinde antrenör Cemil Murat, kaleci antrenörü Tugay Atiker görev yapacaktır. Yeni hocalarımıza görevlerinde başarılar dileriz. Hasan Burgaç, Hüseyin Kızmazoğlu ve İrfan Güneş hocalarımızada katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu haber toplam 1135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.