Cihangir’de Karavezirler tek aday

Cihangir’de Karavezirler tek aday

Cihangir’de genç başkan adayı Hüseyin Karavezirler, tek aday olarak pazartesi günü üyelerin onayını isteyecek

A+A-

“YAZILACAK ÇOK HİKAYE VAR”… Pazartesi günü kulüp lokalinde gerçekleşecek genel kurula tek aday olarak girecek olan Hüseyin Karavezirler, “Bu küçük köyde yazılacak çok daha hikayeler var” dedi

 

“GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GÖREVİ DEVREDİYORUM”… Başkanlık görevini devredecek olan Aytaç Karavezirler: “Gönül rahatlığı ile görevi devrediyorum. Hüseyin gibi genç ve içi Cihangir sevgisi ile dolu bir kişiye devredeceğim için mutluyum”

 

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir’de 17 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul’da başkanlık için tek aday Hüseyin Karavezirler oldu. Pazartesi günü kulüp lokalinde saat 20.00’de yapılacak genel kurulda Karavezirler, başkanlık için üyelerden güvenoyu isteyecek.

 

Hüseyin Karavezirler: “Yazılacak çok daha hikayeler var”

Cihangir alt yapısında ve A takımında forma giyen, daha sonra yöneticilik görevine soyunan Karavezirler yaptığı açıklamada bu küçük köyde yazılacak çok daha hikayeler olduğunun altını çizerken böylesi güzel bir camianın başkanı olmanın gururunu yaşayacağını söyledi. Kendisi başkanlık gururu yaşarken, takımının göstereceği başarılarla camianın da gurur duymasını ve mutluluklar yaşamasını sağlayacaklarını ifade etti.

 

Aytaç Karavezirler: “Gönül rahatlığı ile görevi devrediyorum”

Cihangir’de dokuz yıldır başkanlık görevini sürdüren Aytaç Karavezirler ise gönül rahatlığı ile görevi devredeceğini ifade etti. Aytaç Karavezirler, “9 yıl önce başkanlık görevine gelirken bir gün nokta koyacağımı biliyordum. Hüseyin gibi genç ve içi Cihangir sevgisi ile dolu bir kişiye devredeceğim için mutluyum” dedi. Karavezirler görev süresi olan 9 yılda bir Kıbrıs Kupası, Süper Lig üçüncülüğü, üç kez Süper Lig U21 şampiyonluğu ve üç kez de Ahmed Sami Topçan kupasını kazanarak güzel bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Bu haber toplam 3406 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.