Cihangir’de basketbol gündemde

Cihangir’de basketbol gündemde

Branşlarını artıran Cihangir Gençlik Spor Kulübü, basketbolda da yer almak istiyor

A+A-

Cihangir Gençlik Spor Kulübü, futbolun yanı sıra mücadele ettiği branşları artırmayı planlıyor. Bu bağlamda basketbol branşına girmek isteyen Mesarya ekibinde Başkan Hüseyin Karavezirler, girmek için değil, devamlılık istedikleri için basketbol branşıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü, ay sonuna kadar konunun netlik kazanacağını belirtti.

 

Karavezirler: Girmek için girmek istemiyoruz

Cihangir Başkanı Hüseyin Karavezirler, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada basketbol branşına girmek istediklerini, düne kadar futbolda yaptıkları gibi basketbolda da sürdürülebilir ve devamlılık içeren bir yapıda olmak istediklerini kaydetti.

“Basketbola girmek için girmek istemiyoruz” diyen “Alt ve üst yapısını oluşturabileceğimiz bir branş olarak devam etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

21441.jpg

“Çalışmalar sürüyor”

Basketbol liglerinde iki genç yabancı oyuncunun oynayabileceği için bununla ilgili Türkiye ile temasa geçtiklerini ve kadro kalitesinin daha sağlam ve güçlü olması için bunu yaptıklarını söyleyen Başkan Karavezirler, yönetimde kimin branşla ilgileneceğini ve antrenörün kim olacağı ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü belirtti.

 

Bu sezon olmazsa gelecek sezon

Basketbola bu sezon katılmak istediklerini, olmazsa gelecek sezon yer almak istediklerini ifade eden Karavezirler, konu ile ilgili durumun aralık ayı sonunda netlik kazanacağını ifade etti. “Bu sezon katılmazsak bile bölgede bu gibi etkinlik yok ve bölgeye bu yönde yatırım yapmak istiyoruz” diyen genç başkan, “Bu sezon olmasa bile gelecek sezon için düşünüyoruz. Yazda da altyapısını oluşturmak için çalışacağız” dedi.

 

Darts, bilardo, bocce ve masa tenisi

Bünyelerinde darts, bilardo branşlarının olduğunu, ayrıca bocce ve masa tenisine de girmek istediklerini aktaran Başkan Hüseyin Karavezirler, “Masa tenisine de kaydolduk. Onda da altyapı oluşturmayı düşünüyoruz. Koşullar da mümkün olursa üst lig de olabilir” diyen Karavezirler, “Masa tenisi kısa sürede bölgede okullarda tanıtarak, bu branş için Lefkoşa’ya gidilmesine gerek olmadığını aktaracağız. Küçük yaş gruplarında lige katılmayı düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 4593 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.