Cihangir yarın sahaya inecek

Cihangir yarın sahaya inecek

Başarılı bir sezonu geride bırakan Cihangir’de yeni sezon öncesi takımdan ayrılan isimlerden dolayı güç kaybetti

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Cihangir, yeni sezonun saha çalışmalarına 14 Temmuz Cuma günü başlayacak. Geçtiğimiz sezon tarihindeki en iyi lig derecesini elde ederek ikinci olan, kupada final oynayan Cihangir’de sıkıntılar da söz konusu. Erol Aksunlar’ın özel sebeplerden dolayı futbolu bırakması, kaleci Dursun Cem’in kulübü Doğan Türk Birliği’ne dönmesi ve Tacettin Köse’nin ayrılma isteğiyle başarılı kadrodan üç önemli ismi yitiren Mesarya ekibi, oyuncu bedellerindeki yüksek rakamlardan dolayı da istediği takviyeleri yapmakta zorlanıyor. SporYeni’ye konuşan Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, 3-4 takviye yaparak şampiyonluğa oynama hedeflerinin takımdan ayrılan önemli isimlerle beraber yüksek transfer bedellerinden dolayı transfer yapamamalarının sıkıntı yarattığını söyledi.

 

Davulcu: Yüksek bedellerden istediğimiz takviyeleri yapamadık

19 Haziran’da salon çalışmalarına başladıklarını, 14 Temmuz Cuma günü sahalarında çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Geçen sezon iyi bir sezon geçirdik, kupada final ligde ikinci olduk. Gönül arzu ederdi ki bu takımın mevcut kadrosunun üstüne 3-4 takviye yapalım. Şampiyonluğuna oynayan bir Cihangir hedefindeydik ama maalesef ülkedeki oyuncu havuzunun az yetersiz olması bir de oyuncu transfer bedellerinin bizim kulübümüze göre yüksek olmasından dolayı istediğimiz takviyeleri yapamadık” dedi.

 

“Hesapta olmayan oyuncu kaybımız oldu”

“Bunun yanında hiç hesapta olmayan şekilde oyuncu kaybımız oldu” diyen Davulcu, “Erol özel sebeplerden dolayı futbolu bıraktı, Dursun Cem’in DTB’yi geri dönmesi, Tacettin’in ilk etapta ayrılma isteği oldu. Mevcut kadrodan geçen sene oynayan üç oyuncuyu kaybettik. Takviye yapmayı planlarken kayıplar oldu” açıklamasını yaptı. Bundan dolayı kendi adlarına önümüzdeki sezonun oldukça sıkıntılı bir sezon gibi göründüğünü kaydeden Davulcu, “Ama geçen yıl olduğu gibi bu dönemde çok favori gösterilmeyen, ligde ne yapacağı belli olmayan bir Cihangir vardı. İyi çalışıp iyi organize olduk. Yönetim, oyuncu, teknik heyet, iyi aile ortamı yarattık” ifadelerini kullandı.

 

“Başarmak için her türlü gayreti ortaya koyacağız”

“Gelecek sezon adına çok çalışarak, çok tekrar yaparak, doğru antrenman metotları uygulayarak Cihangiri iyi bir noktaya getirmeye çalışacağız. Bunu başarmak için her türlü gayreti ortaya koyacağız” diyen deneyimli teknik adam Toygar Davulcu, transfer çalışmaları ile ilgili olarak “Bir oyuncu üstünde duruyoruz. Onun olma ihtimali uzak görünüyor. Ama başkan, ısrarcı bir şekilde takip ediyor. Onun haricinde hiçbir kulüple, oyuncuyla görüşme olmadı. Olacak gibi de değil” dedi.

 

“Şu an kamp yapma imkanımız yok”

Hazırlık maçlarının 12 Ağustos’ta başlayacağını aktaran Toygar Davulcu, “Şu an kamp yapma imkanımız yok. Sezon başı yurt dışı düşünüldüğünde astronomik rakamlar, bu istediğimizi engelliyor. Çok iyi tesislerimiz var, iki sahamız var. Bunun yanında kendi imkanlarımızla kulübün yaptığı kum çalışma alanımız var. Sağolsun başkan her türlü imkanı tesislerde sağladı. Biz de en iyi şekilde kamp döneminde kendi tesislerimizi kullanarak çift idmanla kamp açığını gidermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 733 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.