Cihangir ve Mesarya bir basamak yükseldi

Cihangir ve Mesarya bir basamak yükseldi

Yenidüzen, 1955 yılından bu yana oynanan ülke futbolunun en üst liginin puan durumunu her hafta okuyucularına güncelleyerek aktarıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 61’inci sezon devam ediyor. Ligde oynanan karşılaşmalar sonunda Cihangir ve Mesarya sıralamada birer basamak yükselirken, galibiyet sayılarında Doğan Türk Birliği, Yenicami’yi geçti.

Cihangir ve Mesarya birer basamak yükseldi

Tüm zamanların puan durumunda ligin 27. haftasında Küçük Kaymaklı ile 1-1 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdıran Cihangir toplam puanını 615 yaparak Yalova’yı geride bırakmış ve 13. sıraya yükselmişti.

26. haftada Mağusa Türk Gücü beraberliği ile Serdarlı ile puanlarını eşitleyen Mesarya, 27. haftada Gönyeli deplasmanında elde ettiği 3-1’lik galibiyetle Serdarlı’yı geride bırakarak 29. sıraya yükseldi. Mesarya son Gençlik Gücü galibiyetiyle toplam puanını 104 yaptı.

Doğan galibiyet sayılarında Yenicami’yi geçti

Ligde yaşanan yeni bir gelişme de galibiyet sayılarında oldu. Doğan Türk Birliği, 26. haftada Çetinkaya galibiyetiyle Yenicami ile galibiyet sayılarını eşitlerken, 27. haftada Yeşilova galibiyeti ile Yenicami’yi geride bıraktı. Son Lefke galibiyetiyle Girne ekibi galibiyet sayısını 521 yaptı. Yenicami’nin ise 519 galibiyeti bulunuyor.

g-002.jpg

 

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.