Cihangir uzun vadeli düşünüyor

Cihangir uzun vadeli düşünüyor

Süper Lig ekiplerinden Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç hazırlık dönemini değerlendirdi. Yeni sezonda ‘ilk 5’ arasında yer almayı istediklerini belirten Burgaç, esas hedeflerinin uzun vadeli başarıya ulaşmak olduğunu söyledi

A+A-

Mesarya ekibinin teknik patronu Hasan Burgaç süreci YENİDÜZEN’e değerlendirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi, yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Sezon başında istenilen seviyede olacaklarını belirten Burgaç, bu sezon hedeflerinin ilk 5 takımın içerisinde yer almak olduğunu ifade etti. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Burgaç, şu an için transfer yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

 

Burgaç: “Çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor”

Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, Çarşamba ve Cumartesi günleri hazırlık maçları, diğer günlerde de antrenman olmak üzere haftada 6 gün çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Şu anda tek sıkıntılarının uzun sürelik aranın ardından oluşan kas sakatlıkları olduğunu belirten deneyimli teknik adam, bunları gidermeye çalıştıklarını ifade etti. 23-27 Ağustos tarihleri arasında Acapulco’da kamp yapacaklarını kaydeden Burgaç, ligin başlamasına kadar hazır olacaklarını belirtti.

 

“Transfer düşünmüyoruz”

Şu an için bir eksiklikleri olmadığını dile getiren teknik direktör Burgaç, şu anda transfer yapmayı düşünmediklerini söyledi. Burgaç şöyle devam etti: “Kadromuz iyi oyunculardan kurulu ve yeterli. Hem tecrübeli, hem de genç oyuncularımızla devam ediyoruz. Yabancımızı da Mishali olarak belirlemiştik. Açıkçası şu an için transfer yapmayı düşünmüyoruz. Eğer işler yolunda gitmeyip, transfer yapmamız gerekirse önümüzdeki günlerde onu düşünürüz” dedi.

                                                                                                                                                                                   

“Hedefimiz ilk 5…”

Yeni sezonda takımın hedeflerinden de bahseden Burgaç şöyle devam etti: “Pandemi koşulları içerisindeyiz ve şu anda hedef koymak pek doğru değil. Ligde güçlü ekipler var. Bizde yeni sezon için kendimize bir hedef koyduk, o da ilk 5 takım içerisinde yer almak. Biz, kendimize kısa vadeli değil de, uzun vadeli bir hedef koyduk. 2-3 yıl içerisinde arzuladığımız Cihangir’i umarım yaratabiliriz. Bunun için çalışıyoruz.”

 

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.