Cihangir tempoyu arttırdı

Cihangir tempoyu arttırdı

Cihangir’de yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in  Mesarya ekibi Cihangir’de yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı yeşilli ekibin teknik patronu Kılıç Ali Kahraman yeni sezon hedeflerinin üst sıralar olduğunu yineledi.

 

Kaharaman: “Sevgi ve saygının olduğu yerde başarı her zaman gelir”

Cihangir teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman takımın fizik gücünün çok iyi derece olabilmesi için çalışmalardaki tempoyu arttırdıklarını ifade etti. Başarının çok çalışmayla gerçekleşebileceğini aktaran Kahraman, çalışmalarını özenle yaptıklarını dile getirdi. Takımdaki arkadaşlığa da vurgu yapan Kahraman, “Takımdaki arkadaşlık üst düzey seviyede, sevgi ve saygının olduğu yerde başarı her zaman gelir” yorumunda bulundu.

 

“Hedefimiz üst sıralar”

Göreve geldiğinden bu yana yönetimle istişare içerisinde olduklarını aktaran Kılıç Ali Kahraman, yönetim, futbolcu ve teknik heyet arasındaki uyuma dikkat çekti. Yeni sezon hedeflerinin değişmediğini belirten Cihangir teknik patronu Kahraman, hedeflerinin üst sıralara oynayan bir takım görünümde olmak olduğunu bir kez daha yineledi. Kalifa’nın gelişi hakkında da konuşan, iyi bir oyuncu aldıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2289 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.