Cihangir sahaya indi

Cihangir sahaya indi

Süper Lig ekiplerinden Cihangir, sezon açılışını gerçekleştirdi

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Cihangir Gençlik Spor Kulübü, 2023-24 sezonu saha çalışmalarına gerçekleştirdiği sezon açılışı ile başladı. Cihangir Stadı’nda yer alan sezon açılışında izinli olan Sercan Demirman, Rahmi Çelik ve Babacar yer almadı. Futbolu bırakma kararı alan Erol aksunlar, kiralık sözleşmesi biten Dursun Cem Ateş ve takımdan ayrılmak istediğini ileten Tacettin Köse de geçtiğimiz sezonki kadrodan açılışta yer almayan isimler oldu.

Davulcu: İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda hayırlı bir sezon olur 
Sezonu oynadıkları kupa finaliyle en geç kapatan takım olup en erken sahaya inen takım olduklarını söyleyen Toygar Davulcu sakatlıksız centilmence güzel bir sezon diledi. "İnşallah koyduğumuz hedefler doğrultusunda bizim için hayırlı bir sezon olur" diyen Davulcu "Yeni sezon öncesi hedefimiz takımımıza 3-4 takviye yapıp şampiyonluğa oynamaktı ancak beklenmedik oyuncu kayıpları ve transferde astronomik rakamların oluşu bu hedefimizi şu an itibarıyla bir nebze olsun engelledi. Sıkıntılı bir sezon açılışımız var fakat geçen yıl da bu dönemlerde aynı sıkıntıları yaşamıştık. Şunu söylemiştim; çok çalışarak, çok tekrar yaparak,  takım birlikteliğini sağlayarak, üst sıraları zorlayan bir Cihangir olmak istiyoruz." dedi.

Babacar ile devam
Yabancı oyuncu konusunda Babacar ile devam edeceklerini belirten Toygar Davulcu diğer kontenjan için 3-4 tane oyuncu ile temas halinde olduklarını, 12 Ağustos'ta başlayacak hazırlık maçları öncesi ikinci ismi belirlemek istediklerini söyledi.
Yerli futbolcu transferi için ciddi olarak bir isim üzerinde durduklarını söyleyen Davulcu onun dışında başka bir transfer çalışmaları olmadığını aktardı.

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.