Cihangir mabedinde başladı

Cihangir mabedinde başladı

Süper Lig ekiplerinden Cihangir yeni sezona yönelik çalışmalarına başladı

A+A-

Cihangir Stadı’nda yer alan ilk saha çalışmasında konuşan Başkan Hüseyin Karavezirler, “Daha önce konuştuk. Hedefi biliyorsunuz. Sağlıklı, huzurlu bir hazırlık sürecinde hedeflerimiz doğrultusunda lige başlayarak sezon sonu hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi

 

Teknik Direktör Toygar Davulcu, “Ligin en alternatifli ve geniş kadrosuna sahip olmadığımızın bilincindeyiz. Ama şunu da biliyoruz; üst sıralarda yer alan takımlarla rakip olabilir, onlarla yarışabiliriz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız”

 

AKSA Süper Lig ekiplerinden Cihangir, 2022-23 futbol sezonuna yönelik çalışmalarına başladı. Cihangir Stadı’nda yer alan ilk çalışmada takımın yeni transferleri kaleci Yunus Yeşilırmak ve Sercan Demirman da yer aldı. Teknik direktör Toygar Davulcu ve yardımcıları nezaretinde sezona hazırlanacak olan Cihangir, bu süre içerisinde 45 antrenman ve 9 hazırlık maçı yapacak.

292492499-569085037933278-707109414717926404-n.jpg

Karavezirler: Hedefi biliyorsunuz

İlk çalışma öncesinde bir konuşma yapan kulüp başkanı Hüseyin Karavezirler, takıma başarılar diledi. Daha önce yaptıkları konuşmada takımın hedefi bildiğini işaret eden Karavezirler, “Daha önce konuştuk. Hedefi biliyorsunuz. Sağlıklı, huzurlu bir hazırlık sürecinde hedeflerimiz doğrultusunda lige başlayarak sezon sonu hedefe ulaşmak istiyoruz” diyerek takıma başarılar diledi.

292310583-1072499183381682-4378620984304140997-n.jpg

Davulcu: Futbol severlere keyif veren maçlar izlettiririz

Teknik direktör Toygar Davulcu ise ilk çalışmada yaptığı açıklamada takımın daha önce salon çalışmalarına başladığını, ilk antrenmanla da saha çalışmalarına başladıklarını kaydetti. “Ümit ederim ki yeni sezonda sakatlıksız, futbol severlere keyif veren maçlar izlettiririz” diyen Davulcu, “Taraftarları tribünlere çekip güzel futbol izlettirme yönünde çalışacağız” dedi.

 

“Başarabilecek potansiyele sahip bir kulübüz”

Hem bireysel hem de takım olarak hedefleri olduğunu ancak ligin en alternatifli ve geniş kadrosuna sahip olmadıklarının bilincinde olduklarını söyleyen Toygar Davulcu, “Şunu da biliyoruz; üst sıralarda yer alan takımlarla rakip olabilir, onlarla yarışabiliriz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız ve mayıs ayında Cihangir’i ligde ve kupada üst sıralarda ve iyi noktalarda görme hedefindeyiz. Bunu da başarabilecek potansiyele sahip bir kulübüz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.