Cihangir Girne’de güçleniyor

Cihangir Girne’de güçleniyor

Süper Lig ekiplerinden Cihangir, hafta başından bu yana Girne’de hazırlık kampını gerçekleştiriyor

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Cihangir Gençlik Spor Kulübü, yeni sezona yönelik çalışmalarını Girne’de yaptığı kamp ile sürdürüyor. Hafta başında Acapulco Hotel’de kampa giren ligin Mesarya ekibi günde çift idman ile yoğun bir kamp geçiriyor. Kamp dönemi içerisinde hazırlık maçı oynamayacak olan Cihangir, Cuma günü kampı tamamladıktan sonra Cumartesi günü kendi sahasında Binatlı ile bir maç oynayacak. Teknik direktör Hasan Burgaç yaptığı açıklamada takımın istek, arzu ve enerjisinin kendilerini memnun edecek düzeyde olduğunu ifade etti.

Burgaç: İstekli ve verimli çalışan bir oyuncu grubu var

Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, hazırlık dönemi içerisinde takımın istek ve arzusundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Sezonu açtığımız günden itibaren bugüne kadar istekli ve verimli çalışan bir oyuncu grubu var, bu da bizi açıkçası memnun ediyor” diyen Hasan Burgaç, “Bunun yanında yaptığımız hazırlık maçlarında yavaş yavaş takımın oyun anlayışı ve sistemini oturtmaya çalışıyoruz. Hazırlık dönemi futbolcular için zor bir dönemdir. Sıcaklar da bayağı yüksek ama çalışmalara katılım, istek, arzu ve enerji bizi memnun edecek düzeyde” ifadelerini kullandı.

Cihangir’de bir süre önce evlenen ve yurt dışında bulunan Musa Şanlıer de kampa dahil olurken, çapraz bağ ameliyatı olacak olan Halil’in dışında takım tam kadro olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.