Cihangir fırtınası sürüyor

Cihangir fırtınası sürüyor

Süper Lig lideri Cihangir oynadığı 10 maçı da kazanarak son yılların en iyi sezona başlangıç performansını sergiledi

A+A-

AKSA Süper Lig’de oynadığı 10 maçın tamamını da kazanarak liderliğini sürdüren Cihangir, sezona çok iyi başladı. Geride bıraktığımız sezon lig ikinciliği elde eden, kupada final oynayan kadrodan önemli isimlerin ayrılmasına karşılık mevcut kadrosu ile önemli bir performans sergileyen Cihangir, en iyi sezon başlangıcını geliştirerek yoluna devam ediyor.

Son 20 sezon içerisinde daha önce Gönyeli namağlup şampiyonluk yaşadığı 2007 – 2008 sezonunda 7’de 7 yapmış, 2014-15 sezonunda şampiyon olan Yenicami ise 8’de 8 galibiyetle sezona başlamıştı. Cihangir bu performansları hali hazırda önceki hafta geride bırakmıştı.

 

Galibiyet rekoru MTG’de

Ülke futbolunun en üst liginde üst üste galibiyet rekoru Mağusa Türk Gücü’nde bulunuyor. Yeşil sarılı ekip geride bıraktığımız sezon üst üste 14 maç kazanarak daha önce kendisine ait 13 maçlık rekoru kırmıştı (3-16. haftalar arası). Cihangir’in bu rekoru kırması için ilk devrede kalan 5 maçının tamamını da kazanması gerekiyor. Bu maçlar şu şekilde: Miracle Karşıyaka, Yonpaş Dumlupınar (D), Lefke, Türk Ocağı (D), K. Kaymaklı.

Bu haber toplam 478 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.