Cihangir ‘daha iyi’ olmak için çalışıyor

Cihangir ‘daha iyi’ olmak için çalışıyor

Cihangir’de Antalya kampı bugün tamamlanıyor. Teknik direktör Hasan Burgaç, takımdaki son durumu YENİDÜZEN'e değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de ilk devreyi 30 puanla 4’üncü sırada tamamlayan Cihangir’de Antalya kampı bugün tamamlanıyor. YENİDÜZEN, Mesarya ekibinin Antalya kampını yerinde izledi ve teknik direktör Hasan Burgaç’tan takımdaki son durum hakkında bilgi aldı. Burgaç, çok faydalı ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini aktararak, ikinci devre aynı başarının daha da iyisini yakalayacaklarını ve yarışta sonuna kadar olmak istediklerini söyledi.

 

Burgaç: “Çok verimli ve faydalı bir kamp geçirdik”

Cihangir teknik patronu Hasan Burgaç, 1 hafta önce başladıkları ve bugün sona erecek olan Antalya kampını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Deneyimli teknik adam oldukça verimli bir kamp geçirdiklerini söyledi. Burgaç; “Burada bize sağlanan imkânlar çok iyiydi. Futbolcuların isteği, arzusu, takıma vermek istedikleri ve her şeyin üst düzeyde olması teknik heyet olarak bizi sevindirdi. Çok verimli ve faydalı bir kamp geçirdik. Tek eksiğimiz, 3’üncü yabancımızın aramızdan ayrılması ve onunla ilgili çalışmalarımızın devam etmesi. Kampta 3-4 oyuncu denedik, ilerleyen günlerde son kararımızı vereceğiz. Aradığımız oyuncu tipi pivot forvettir. Yerli transfer istemiyoruz. İlk yarıdaki kadromuzla devam edeceğiz. Erol ve Doğan aramızda yok. Onlarla ilgili kararımızı da önümüzdeki günlerde vereceğiz.  Son günlerde bir fırsat transferi yapma imkânımız olursa yapabiliriz” dedi.

 

“Ligde bu zirve yarışının sonuna kadar içinde olmak en büyük arzumuzdur” 

Hasan Burgaç, ikinci devredeki beklentileri hakkında da konuşarak, ilk devrede yakaladıkları başarıyı üstüne koyarak devam ettirmek istediklerini ifade etti. Burgaç; “İkinci devreden beklentimiz ilk devredeki performansımızı devam ettirmektir. Yani o başarıyı aynen devam ettirip, üstüne koyarsak, bizim için daha da iyi olur. Ligde bu zirve yarışının sonuna kadar içinde olmak en büyük arzumuzdur” şeklinde konuştu.

 

Karavezirler: “İkinci devre daha üzerine koyarak geleceğiz”

Cihangir GSK Başkanı Aytaç Karavezirler de YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, ilk devrede Cihangir’in köy halkına çok güzel günler yaşattıklarını, ikinci devre üzerine daha da koyarak başarıyı aynen devam ettireceklerini söyledi. Karavezirler; “Kampımız güzel geçiyor. 7 Ocak’tan beri Antalya Grand Park Hotel’de çalışıyoruz. Burada oldukça verimli bir süreç geçirdik. Bir yabancı transferi yaparak transfer sezonunu kapatacağız. Bu yıl ilkleri yaşadık. Tarihimizde ilk kez lider olduk. İlk yarıyı da lider kapatabilirdik olmadı. Futbolda kazanmak da var kaybetmek de var. Köyümüze bunları yaşattığımız için mutlu ve gururluyum. Bence ikinci devre daha üzerine koyarak geleceğiz. Spor basınına burada bizi takip ettiği için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

82232814_2213912125377619_7954909336390598656_n.jpg

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.