Cezalar açıklandı

Cezalar açıklandı

KTFF Disiplin Kurulu aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Yenicami ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeni ile Merit Alsancak Yeşilova başkanı Redif Nurel’e 30 gün hak mahrumiyeti, hakeme fiili müdahalesi nedeni ile futbolcu Gökhan Sarıoğlu’na 17 resmi müsabakadan men cezası verildi. M. Hidayet Çağlar Stadı 2 maç kapatılırken Alsancak ekibine toplamda 2 bin TL de para cezası verildi


 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu haftasonu oynanan karşılaşmalarla ilgili aldığı kararları açıkladı. Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda oynanan Merit Alsancak Yeşilova – Yenicami K-Pet Süper Lig müsabakası sonrasında yaşanan olaylar doğrultusunda müsabaka hakemine yönelik söz ve davranışları nedeniyle Yeşilova Başkanı Redif Nurel’e 30 gün hak mahrumiyeti ve kulübe 500 TL para cezası verildi. Karşılaşma hakemine yönelik saldırı ve fiili müdahalesi nedeni ile Merit Alsancak Yeşilova futbolcusu Gökhan Sarıoğlu’na 17 resmi müsabakadan men cezası verildi. Futbolcularının ve taraftarlarının neden oldukları saha olayları nedeni ile ayrıca Merit Alsancak Yeşilova’nın sahası iki maç kapatılırken ayrıca bin 500 TL para cezası daha verildi.

 

Karavezirler’e 30 gün hak mahrumiyeti

Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda oynanan GAÜ Çetinkaya – Cihangir K-Pet Süper Lig karşılaşmasında maçın hakemine yönelik sportmenlik dışı söz ve davranışları nedeni ile Cihangir Başkanı Aytaç Karavezirler’e 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

 

Dört futbolcuya toplam 60 maç ceza

Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynanan Hamitköy – Bostancı Bağcıl U21 Bölgesel Lig Batı Grubu müsabakasında yaşanan olaylarla ilgili olarak rakip takım futbolcularına, mensuplarıne ve başkanına saldırıda bulunan Hamitköy futbolcuları Mehmet Çiçen, Ali Sezek, Cuma Kılınç ve Michael Mahmut Çayırcı’ya 15’er resmi müsabakadan men cezası verildi. Futbolcularının sebep olduğu saha olayları nedeni ile Hamitköy’e 2 maç saha kapama cezası da verildi.

Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan Düzkaya – Denizli U21 Bölgesel Lig Batı Grubu maçından sonra müsabaka hakemine yönelik hakaret ve tehditlerde bulunduğu raporlardan tespit edilen Denizli yöneticisi Halil Akbatu’ya 30 gün sire ile hak mahrumiyeti cezası verildi.

 

HABER GÜNCELLENECEKTİR...

Bu haber toplam 2679 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.