Çetintaş anısına oynadılar

Çetintaş anısına oynadılar

6. Bedi’s Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası tamamlandı

A+A-

Geleneksel olarak düzenlenen Bedi’s Amatör plaj voleybol turnuvası bu sezon değişiklik yapılarak 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz “Osman Çetintaş” anısına yoğun bir katılımla düzenlendi. Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda Süleyman Rebge’nin organize ettiği 6. Bedi’s Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası oynanan final maçları ile tamamlandı.

bedis-d-l-2.jpg

1-2 Temmuz tarihleri arasında Bedi’s plajında yer alan turnuvaya kızlar ve erkekler kategorisinde 150’e yakın sporcu katılarak şampiyonluk mücadelesi verdi. “Adanın en eğlenceli turnuvası” sloganı ile gerçekleştirilen turnuvada kızlar kategorisinde Çamlık Spor Kulübü, erkekler kategorisinde ise Aras Cars şampiyon oldu.

bedis-d-l-6.jpg

Şampiyonlar

Organizasyonda ilk gün grup maçlar oynanarak finallere kalan takımlar belirlendi. Turnuvanın ikinci gününde ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanarak dereceler belli oldu. Turnuvanın kızlar kategorisi finalinde Çamlık Spor Kulübü (Cici Şampiyonlar) rakibi Transformers’i 2-0, erkekler kategorisi finalinde ise Aras Cars rakibi Say Bye Bye takımını 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Kızlar kategorisinde turnuva üçüncülüğünü Enerji, erkeklerde ise Ak Techno elde etti. Turnuvada özel ödüller ise en değerli kadın oyuncu Seran Çetintaş, en değerli erkek oyuncu Nafi Çetintaş, en iyi seyirci ise Betül Çetintaş seçildi.

bedis-d-l-8.jpg

Sponsorlara teşekkür edildi

Turnuva organizatörü Süleyman Rebge turnuvaya sponsor olan başta Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) Genel Müdürü Erhan Bolkan’a, diğer sponsor olan Aras Cars, Civisilli Gıda, Bedi’s Beach Bar, Ak Techno, Bircent Ayakkabı, Demolay Bar, Medi Foundation, Halken İnşaata, Tılsım Çerçeve ve Zana Group’a teşekkür etti. Ayrıca turnuvaya her zaman olduğu gibi emek veren Voleybol Federasyonu hakemleri Sedat Kılıç ve ekibine teşekkür edildi.

bedis-d-l-3.jpg

Turnuva oynanan final maçların ardından düzenlene ödül töreninde ödül takdimiyle sona erdi.

 

Kızlar Kategorisi

1. Cici Şampiyonlar

2. Transformers

3. Enerji

 

Erkekler Kategorisi

1. Aras Cars

2. Say Bye Bye

3. Ak Techno

 

Özel Ödüller

En değerli erkek oyuncu: Nafi Çetintaş 

En değerli kadın oyuncu: Seran Çetintaş

En iyi seyirci: Betül Çetintaş

Bu haber toplam 657 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.