Çetintaş anısına ikinci kez oynadılar

Çetintaş anısına ikinci kez oynadılar

7. Bedi’s 2. Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası 19-20 Ağustos tarihlerinde düzenlendi

A+A-

Bedi’s Amatör Plaj Voleybol Anı Turnuvası ikinci ayağı tamamlandı. Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda, Süleyman Rebge’nin organize ettiği 7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol Anı Turnuvası 19-20 Ağustos tarihlerinde Bedi’s plajında gerçekleştirildi.

Turnuvada kızlar kategorisinde 12 takım 48 sporcu, erkekler kategorisinde ise 12 takım 48 sporcu olmak üzere toplamda 130’a yakın sporcu şampiyonluk mücadelesi verdi. “Adanın en eğlenceli turnuvası” sloganı ile gerçekleştirilen turnuvada kızlar kategorisinde Rahatta Kal, erkekler kategorisinde ise Koopbank Hapi şampiyon oldu.

7. Bedi’s 2. Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken tüm organizasyonlarda olduğu gibi Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) LTD ana sponsor olarak destek ve katkı koymaya devam ediyor. Turnuvaya ayrıca Voleybol Federasyon hakemlerinden Sedat Kılıç, ekibiyle birlikte destek verdi.  

2 kategoride oynandı

7. Bedi’s 2. Osman Çetintaş Plaj Voleybol Anı Turnuvası 2 kategoride oynandı. Erkekler kategorisi lisanslı oyunculardan oluşurken, kızlarda ise lisanslı veya 18 yaş altı lisanslı oyuncular mücadele ettiği turnuvada ilk gün oynanan grup maçları sonunda finallere kalan takımlar belirlendi. Turnuvanın ikinci gününde ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanarak turnuvanın dereceleri belli oldu. Turnuvanın kızlar kategorisi finalinde Rahatta Kal rakibi Material Girls’ı 2-0, erkekler kategorisi finalinde ise Koopbank Hapi son iki turnuvanın şampiyonu Aras Cars’ı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Kızlar kategorisinde turnuva üçüncülüğünü Nawy, erkeklerde ise Kaybedenler Kulübü elde etti. En değerli kadın oyuncu Nehir Çatankaya, en değerli erkek oyuncu İsmail Kovancı, en iyi seyirci ise Refika Yavuz seçildi.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde ilk üç dereceye giren takımlara madalyalar, kupalar, sponsorlara plaketler BEM Müdürü Erhan Bolkan, turnuvayı organize eden Süleyman Rebge, Osman Çetintaş’ın babası Nafi Çetintaş ve Bedi’s direktörü Ulaş Mullacuma tarafından verildi. 

 

Kızlar Kategorisi

1. Rahatta Kal

2. Material Girls

3. Nawy

 

Erkekler Kategorisi

1. Koopbank Hapy

2. Aras Cars

3. Kaybedenler Kulübü

 

Özel Ödüller

En değerli erkek oyuncu: İsmail Kovancı 

En değerli kadın oyuncu: Nehir Çatankaya

En iyi seyirci: Refika Yavuz

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.