Çetinkaya’nın İzmir Cup’taki rakipleri belli oldu

Çetinkaya’nın İzmir Cup’taki rakipleri belli oldu

Çetinkaya, İzmir U12 Cup’ta aralarında Marsilya ve Fenerbahçe gibi ekiplerin yer aldığı grupta mücadele edecek

A+A-

Aldığı davetle Avrupa’nın en önemli gençlik turnuvaları ve “çocuk şenlikleri” arasında yer alan İzmir U12 Cup’a katılacak olan Çetinkaya Türk Spor Kulübü U12 takımının yer aldığı grup ve rakipleri belli oldu.

 

Fenerbahçe, Marsilya, Mainz

Avrupa ve Türkiye’nin önemli kulüplerinin katılımı ile geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 7-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan 2023 Uluslararası İzmir U12 Cup’ta Çetinkaya A Grubu’nda yer aldı. Sarı kırmızılı ekip grupta Almanya’dan FSV Mainz 05, İsveç’ten Hammarby, İsrail’den Maccabi Petah Tikva, Fransa’dan Olimpik Marsilya ve Türkiye’den Fenerbahçe, Göztepe, Kayserispor ve Sivasspor ile mücadele edecek.

 

İlk maç Maccabi Petah Tikva

Turnuvanın ilk gününde Çetinkaya ilk maçını Maccabi Petah Tikva ile oynayacak. Ardından Hammarby ile karşılaşacak sarı kırmızılılar, sırası ile Fenerbahçe ve Mainz maçlarının ardından ilk günü tamamlayacak. Turnuvanın ikinci gününe Olimpik Marsilya maçı ile başlayacak olan Çetinkaya, sonra Kayserispor, ardından Göztepe ve son olarak Sivasspor ile oynadıktan sonra grup maçlarını tamamlayacak.

 

 

Bu haber toplam 1179 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.