Çetinkayalı minikler, bu kez ‘Dostluk’ için sahadaydı…

Çetinkayalı minikler, bu kez ‘Dostluk’ için sahadaydı…

Altınordu’nun resmi davet ettiği ve 2023 Uluslararası İzmir Cup’a katılma başarısı göstererek dünya ile kucaklaşan Çetinkaya Türk Spor Kulübü U12 takımı, grup maçlarını tamamlamasının ardından bugün de dostluk maçları oynadı.

A+A-

Altınordu’nun resmi davet ettiği ve 7-9 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 2023 Uluslararası İzmir Cup’a katılma başarısı göstererek dünya ile kucaklaşan Çetinkaya Türk Spor Kulübü U12 takımı, grup maçlarını tamamlamasının ardından bugün de dostluk maçları oynadı.
Sarı kırmızılılar dün Azerbeycan’ın Karabağ, Özbekistan’ın Pakhtador ve Tükiye’nin Adana Demirspor takımlarıyla dostluk maçları oynadı.

Sarı kırmızılı takım, oynadığı dostluk karşılaşmalarının ardından Bayern Münih ile Club Burruge takımlarının final maçını tribünde izledi.

Avrupa’nın en önemli gençlik turnuvaları yer alan Çetinkaya, Avrupa’nın ve Türkiye’nin önde gelen kulüpleri ile karşılaşmalar oynamıştı. Yıllardır sporda uluslararası arenaya açılamamanın verdiği sıkıntıyı bir nebze olsun hafifleten katılımda Çetinkaya’nın küçükleri hem dünya hem de Türkiye’deki yaşıtları ile aynı sahayı paylaşmış, hem de galibiyet sevinçleri yaşamıştı.

3b49b2fe-f8f3-4120-90dd-403927bd37fc.jpg

17266138-6b3d-4d7c-9c40-afd9f1bb22b0.jpg

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.