Çetinkaya’da yabancılar tamam

Çetinkaya’da yabancılar tamam

Felix’i çalışmalara indiren, Amani ile yeniden anlaşan Çetinkaya, geçtiğimiz yıl Cihangir’de forma giyen Uche ile de anlaşma sağladı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Türk Spor Kulübü, yeni sezon öncesi yabancı oyuncularını büyük oranda netleştirdi.

Sarı kırmızılı ekip daha önce anlaşma sağladığı Felix Obada’yı adaya getirerek çalışmalarına dahil etmişti. Bir diğer anlaşma sağlanan oyuncu Herve Amani’nin de bu hafta içerisinde adaya gelerek çalışmalara katılma ihtimali söz konusu.

Yerli transfere göre son yabancısını belirleyecek olan Çetinkaya, Türk Ocağı’ndan Remzi Betmezoğlu’nu kiraladıktan sonra yabancı oyuncu hakkını orta sahadan kullandı. Ülkemizde ilk olarak Yalova forması giyen, geride bıraktığımız sezon Cihangir’de görev yapan Oliver Uche Sunday ile anlaşma sağlandı.

 

Pasaport işlemleri gelişleri erteledi

Çetinkaya’da anlaşma sağlanan Herve Amani ve Oliver Uche Sunday’in adaya gelişlerinin ertelenme sebepleri pasaportları ile ilgili işlemler olduğu öğrenildi. Oyuncuların pasaport işlemlerini halletmelerinin ardından adaya gelmesi ve takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

 

Remzi sahaya iniyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çetinkaya’da takıma transfer edilen Remzi Betmezoğlu’nun bugün ilk kez takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Türk Ocağı’ndan kaleci Cenk’in bonservisine karşılık kiralık olarak alınan Remzi, takımın bugün akşamüzeri gerçekleştireceği çalışmada yer alacak.

Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.