Çetinkaya’da transfer çalışmaları sürüyor

Çetinkaya’da transfer çalışmaları sürüyor

Çetinkaya Cihangir’den Osman Şah ve Küçük Kaymaklı’dan Çağlar Toklu’nun transferi için anlaşma sağladı

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılı ekip Cihangir’den Osman Şah ve Küçük Kaymaklı’dan Çağlar Toklu’nun transferi için anlaşma sağladı. Oyuncular antrenmana bugün çıkacak.

Ertelenen genel kurulların ardından Süleyman Yemen başkanlığındaki yeni yönetim geçtiğimiz ay sonu göreve gelmişti. Sezon çalışmaları da bu çerçevede geç başlarken, takımın başına Cemal Kır getirilmişti.

Sarı kırmızılılarda başkanlık görevini üstlenen ve SporYeni'ye konuşan Süleyman Yemen, transfer çalışmalarının devam ettiğini, Cihangir’den Osman Şah ve Küçük Kaymaklı’dan Çağlar Toklu’nun transferi için anlaşma sağlandığını belirtti. Yılmazköy’den Özner Zaifoğlu’nun kadroya katılması için görüşmelerin sürdüğünü belirten Başkan Yemen, kadrolarında devam etmek istedikleri ancak başka takımlar tarafından istenen oyuncular olduğunu dile getirdi.

 

Yabancı için üç isim

Yabancı oyuncu transferi için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Süleyman Yemen, daha önce kulüpte forma giyen Faye Baptiste’nin yanı sıra yine ülke futbolunun aşina olduğu bir isim olan Osita Obiekwe’nin gündemlerinde olduğunu, ayrıca bir başka yabancı için davet yazısını hazırladıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 931 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.