Çetinkaya yarışı bırakmadı: 2-1

Çetinkaya yarışı bırakmadı: 2-1

Lefke’yi mağlup eden GAÜ Çetinkaya, maç fazlası ile lider Binatlı ile puanını eşitledi.

A+A-

STAT: Atatürk Stadı

HAKEMLER: Osman Özpaşa**, Ahmet Özkurtuluş**, Hüseyin Özaşık**

GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk Yılmaz*, Ümitcan Babahan*, Hüseyin Kayalılar***, Serkan Önet*, Sercan Demirman* (Dk.50 Muammer*), Faye Baptiste*, Eko Barine*, Herman Kouao** (Dk.89 M. Kemal), Erdinç Börekçi**, Emre Özsin* (Dk.74 Tunç**), Abbas Osum*

LEFKE: Mehmet Özeralp*, Yakup Esmeraslan*, Yılmaz Şipal*, Allen Assogba**, Rahmi Çelik**, Burak Koçar** (Dk.69 Zihni*), Semih Ünaldı**, Candy Augustine** (Dk.90 Arif Solkanat), Zekai Serdar*, Kaan Şavaşkan**, Ruslan Taliev ** (Dk.90+1 M. Toros)

GOLLER: Dk.28 Herman Kouao, Dk.65 Emre Özsin (GAÜ Çetinkaya) – Dk.15 Burak Koçar (Lefke)

SARI KARTLAR: Dk.52 Faye, Dk.75 H. Kayalılar, Dk.83 Serkan, Dk.86 Ümitcan (GAÜ Çetinkaya) Dk.65 M. Özeralp, Dk.78 Zekai (Lefke)

 

K-Pet Süper Lig’in 11’inci hafta açılış maçında GAÜ Çetinkaya konuk ettiği Lefke’yi 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Burak ile öne geçen Lefke’ye GAÜ Çetinkaya’nın yanıtı Herman ile oldu ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda Emre ile skor üstünlüğünü Çetinkaya ele aldı.

 

cet-lef-haberici.jpg

 

Candy penaltıdan yararlanamadı

Karşılaşmanın 87’nci dakikasında Lefke penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Candy topu üsten dışarı göndererek eşitlik şansını değerlendiremedi. Lefke teknik direktörü Hakan Sermaye de penaltı kararından bir süre önce oyun alanı dışına gönderildi.

 

Liderle puanını eşitledi

Bu sonuçla GAÜ Çetinkaya bir maç fazlası ile 21 puana yükselerek lider Binatlı ile puanını eşitlerken Lefke 11 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından GAÜ Çetinkaya’da Serkan Önet ile Barine Eko arasında sözlü tartışma yaşanırken sarı kırmızılı ekibin yetkilileri olayı önledi.

Bu haber toplam 2349 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.