Çetinkaya Süper Lig hedefiyle başladı

Çetinkaya Süper Lig hedefiyle başladı

Bu sezon tarihinde ilk kez Birinci Lig’de mücadele edecek olan Çetinkaya Türk Spor Kulübü, yeniden Süper Lig’e dönme hedefiyle 2021 – 2022 Futbol Sezonu hazırlıklarına Metehan Tesislerindeki çalışması ile başladı.

A+A-

Sarı kırmızılı ekip, takımın başına getirdiği tecrübeli teknik adam Turan Altay ile çalışma öncesi bir sporcu toplantısı gerçekleştirdikten sonra ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi.

 

Transfer çalışmaları

Sarı kırmızılılar daha önce takımda forma giyen isimleri takımına dahil etti. Cihangir’den Behiç Kum’un yanı sıra tecrübeli futbolcu Ertan Bulut, yeniden sarı kırmızılı ekibin başarısı için mücadele edecek.

img-7572.jpg

Altay: Başarılı olduğumuz, alıştığımız Süper Lig’e çıkmak en büyük amacımız

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili bilgi veren Turan Altay, bu haftayı üç antrenmanla geçireceklerini, uzun bir sürecin ardından yavaş yavaş tempoyu artıracaklarını belirtti. Altay hedeflerinin kesinlikle en kısa sürede Süper Lig’e çıkmak olduğunu söylerken, “Çetinkaya ilk defa alt kümede mücadele edecek ama en kısa sürede başarılı olduğu, alıştığı yer olan Süper Lig’e çıkmak en büyük amacımız” dedi.

 

Görüştüğümüz oyuncular var

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Altay, “Yönetimle eksiklikler tespit ettiğimiz bölgelere transfer çalışmalarımız sürüyor. Onun için çaba sarf ediyoruz. Ertan ve Behiç’in yanı sıra üç transfer daha yapacağız. Görüştüğümüz oyuncular var. Bir de TC kontenjanından yararlanarak transferi kapatacağız” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 827 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.