Çetinkaya şampiyonluk hedefiyle çalışıyor

Çetinkaya şampiyonluk hedefiyle çalışıyor

Süper Lig’in güçlü ekibi GAÜ Çetinkaya’da moraller oldukça yerinde

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in güçlü ekibi GAÜ Çetinkaya yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. YENİDÜZEN, sarı kırmızılıların antrenmanını yerinde takip etti. Teknik direktör Turan Altay, çalışmaların oldukça iyi geçtiğini ve morallerin yerinde olduğunu dile getirdi.

 

Altay: “Yoğun bir şekilde devam ediyoruz”

GAÜ Çetinkaya teknik patronu Turan Altay değerlendirmelerde bulunarak, son durumu aktardı. Ligin başlamasına çok az bir zaman kaldığını hatırlatan deneyimli teknik adam, hem antrenmanların, hem de hazırlık maçlarının yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Hazırlık maçlarında artı ve eksilerini gördüklerini belirten tecrübeli teknik adam, şu ana kadar takımın iyi bir performans gösterdiğini sözlerine ekledi.

 

“Transferi noktaladık”

GAÜ Çetinkaya teknik patronu Altay, transfer çalışmalarının son bulduğunu aktararak, bundan böyle söz sahibi yönetimin değil, sahadaki futbolcularda olduğunu söyledi. Yabancı oyuncuların da belli olduğunu aktaran tecrübeli teknik adam, Herman, Barine Eko ve Faye ile yola devam edeceklerini söyledi. Sarı kırmızılılar, Emre Özsin, İbrahim Çıdamlı, Erdinç Börekçi, Muammer Tip, Kaan Görneçli, Serkan Önet, Cenk Yılmaz gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

 

“Hedefimiz şampiyonluk”

GAÜ Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay; “GAÜ Çetinkaya son yıllarda güç kaybı yaşadı. Eski günlere geri dönebilmek için çok çalışıyoruz. Hedefimiz aslında açık ve net: şampiyonluk” dedi.    

Bu haber toplam 1637 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.