Çetinkaya rahat kazandı: 3-1

Çetinkaya rahat kazandı: 3-1

AKSA 1. Lig’in 5’inci haftasında Düzkaya’yı konuk eden Çetinkaya karşılaşmayı 3-1 gibi rahat bir skorla kazandı.

A+A-

AKSA 1. Lig’in 5’inci haftasında Düzkaya’yı konuk eden Çetinkaya karşılaşmayı 3-1 gibi rahat bir skorla kazandı. Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 16’ncı dakikasında Ömer Kaygusuz ile öne geçen sarı kırmızılı ekip, 20’nci dakikada Abbas Osum ile farkı 2’ye çıkardı ve ilk devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci devreye de hızlı başlayan ev sahibi ekip, 70’inci dakikada Abbas Osum’un golüyle bir gol daha buldu ve iyice rahatladı. Düzkaya, 84’üncü dakikada Cemal Deliktaş ile farkı 2’ye indirse de, bu gol Düzkaya için yeterli olmadı ve Çetinkaya karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Çetinkaya bu galibiyetle ligdeki puanını 9’a yükseltirken, Düzkaya 4 puanda kaldı.


STAT: Atatürk Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Özkan, Mustafa Torun, Yusuf Atlar

ÇETİNKAYA: Ozan Moroğlu, Abbas Osum (Dk.80 Burak Emir), Tunç Özgürgün, Behiç Kum, İbrahim Köse (Dk.75 Recep Arkol), Mustafa Kemal Atlar, Çağdaş Arslan (Dk.80 Yiğit Can Ayaz), Ertan Bulut (Dk.75 Özcan Saygı), Cemal Ş. Kurt, Yusuf Kondoz, Ömer Kaygusuz (Dk.85 Erhan Ş. Kendirci)

DÜZKAYA: Ali Karal, Serkan Zeyin (Dk.46 Uğur Balkan), Berke Salcı (Dk.80 Furkan Şengül), Mehmet Kuşçu, Arif Öztürk (Dk.49 Hasan Yanaroğlu), Salih Zencirkıran (Dk.70 Hüseyin Türk), Yağış Gençay, Uğurcan Başayak, Cemal Deliktaş, Bilal Çeri (Dk.49 Önder Zeyin), Mehmet Çiçen

GOLLER: Dk.16 Ömer Kaygusuz, Dk. 10 ve Dk.70 Abbas Osum (Çetinkaya) Dk.84 Cemal Deliktaş (Düzkaya)

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 761 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.