Çetinkaya mı, Düzkaya mı?

Çetinkaya mı, Düzkaya mı?

Süper Lig’in 29’uncu hafta maçlarının ardından Play-out oynayacak üç takım netleşti. Son takım Çetinkaya veya Düzkaya’dan biri olacak

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 29’uncu hafta maçlarının ardından Play-out oynayacak olan takımlar netleşti. Gençlik Gücü’nün haftalar önce lige veda etmesinin kesinleşmesinin ardından ligden direkt düşecek ikinci takım ve Play-out oynayacak son takım yarın oynanacak 30’uncu hafta maçlarının ardından belli olacak. 29’uncu hafta maçlarının ardından Play-out’un en üzerinde 11’inci sırada bulunan Gönyeli’nin yanı sıra 12’nci sıradaki Hamitköy’ün mağlup olması ile birlikte 10’uncu sıra ile aradaki puan farkı 4 oldu ve son hafta öncesi Play-out hattı kesinlik kazandı. Gönyeli, Hamitköy ve Binatlı’nın Play-out oynayacak olması kesinlik kazandı. 14’üncü sırada 25 puanla bulunan Düzkaya ile 15’inci sırada direkt düşme hattında yer alan 24 puanlı Çetinkaya’nın yarın oynayacakları karşılaşma Play-out’un son ekibini ve lige veda eden ikinci ekibi belli edecek.

 

Çetinkaya’ya galibiyet, Düzkaya’ya mağlup olmamak yeterli

Çetinkaya ile Düzkaya, Süper Lig’in 30’uncu ve son haftasında yarın Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Çetinkaya’nın tarihinde ilk kez an itibarı ile lige veda etmemesi ve Play-out’ta yer alabilmesi için rakibi karşısında mutlak galip gelmesi gerekiyor. Her türlü beraberlik ve galibiyet ise Düzkaya’nın Play-out’ta yer almasını sağlayacak.

11-007.jpg

 

Bu haber toplam 2825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.