Çetinkaya değişime gidiyor

Çetinkaya değişime gidiyor

Farklı kaybedilen Binatlı ve Yalova maçları sonrası GAÜ Çetinkaya, sistem değişikliği ile Yenicami maçına hazırlanıyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son iki haftada arka arkaya aldığı farklı mağlubiyetlerle dikkatleri bir anda üzerine çeken GAÜ Çetinkaya’da tek düşünce hafta sonu oynayacakları Lefkoşa derbisi maçında Yenicami’yi mağlup ederek kamuoyuna iddalı olduklarını göstermek. Bu bağlamda sistem değişikliğine gitmeyi planlayan Çetinkaya, Yenicami maçı öncesi de kampa girecek.

 

Altay: “Derbide bir galibiyet kendimize gelmemizi sağlayacak”

Güçlü ve iyi bir takım olduklarının altını çizen GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay yaptığı açıklamada, 30 haftalık maç yoğunluğunda her takımın bu gibi sonuçları alabileceğini, ancak bu mağlubiyetlerin arka arkaya gelmesinin, bazı sorunları da beraberinde getirdiğini söyledi. Mağlubiyet serisinin devam etmemesi için idmanların yanı sıra bütün bir hafta takımla birlikte bol vakit geçirdiğine dikkat çeken Altay, yarın tüm oyuncuların katılımı ile akşam yemeği yenileceğini, Cumartesi gününden itibaren de Lefkoşa’da kampa gireceklerini söyledi. Aslında ligin henüz başında olduklarına dikkat çeken Turan Altay, “Yenicami maçı camia için önemli bir maç olduğu kadar, arka arkaya alınan mağlubiyetler sonrası toparlanmamızı ve kendimize gelmemizi sağlayacak” dedi.

 

“Yenicami’yi mağlup ederek sıralamada üzerine çıkacağız”

Pazar günü akşam saat 17’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Yenicami ile karşı karşıya gelecek olan GAÜ Çetinkaya takımın teknik sorumlusu Turan Altay, şu ana kadar dört haftanın geride kaldığını, yaşananın yaşandığını ve ligin kendileri için bu dakikadan sonra başladığının altını çizdi. Altay, “Pazar akşamı Lefkoşa derbisinde Yenicami’yi mağlup ederek şampiyonluk yolunda yolumuza devam ederken, bizlere güvenenlerin de güvenlerini boşa çıkartmayacağız” dedi. Altay, “Son iki haftada aldığımız mağlubiyetlerden dersler çıkararak çalışmalar yapıyoruz. Oyun anlayışımızda yapacağımız sistem değişikliği ile Yencami karşılaşmasında en az hata yapan taraf olarak galibiyet elde etmek istiyoruz” dedi. Yenicami maçını kazandığımız takdirde ligdeki sıralamada da üzerine çıkacağını belirten Turan Altay, “Oyuncularımın böylesi önemli bir maç öncesi camia olarak moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2651 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.