Çetinkaya, Alsancak’ta coştu: 1-5

Çetinkaya, Alsancak’ta coştu: 1-5

AKSA Süper Lig’in 27’nci haftasında Alsancak Yeşilova ile Çetinkaya karşı karşıya geldi.

A+A-

STAT: Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

HAKEMLER: Tufan Çerçioğlu, Serdar Gürpınar, Abdulkadir Karadağ

A. YEŞİLOVA: Kemal Molla, Memduh Sarıoğlu, Arda Ateş, Marcel Aubin Adja, Jimmy Mwanga, Cemal Yaşınses, Burak Alsan, Eyyüp Öztep, Vakkas Kaynarca, Mehmet Fatih Parlak (Dk.64 Hamis), Billy Mehmet

ÇETİNKAYA: Kemal Bağbal (Dk.83 Kani), Burak Emir (Dk.54 Recep), Mustafa Kemal Atlar, Osita Obiekwe, Muammer Tip (Dk.84 Tufan), Mustafa Sakallı (Dk.64 Cemal Şevket Kurt), Yasin Doğan (Dk.84 Erdi), Agit Altan, Emmanuel Ernest, Ali Nazlıoğlu, Aşkın Kavaklı

GOLLER: Dk.46 Jimmy Mwanga (A. Yeşilova) – Dk.24 ve 90 Emmanuel Ernest, Dk.70 Ali Nazlıoğlu, Dk.72 Osita Obiekwe, Dk.90+3 Cemal Şevket Kurt (Çetinkaya)


AKSA Süper Lig’in 27’nci haftasında Alsancak Yeşilova ile Çetinkaya karşı karşıya geldi. Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda yer alan mücadeleyi 5-1’lik farklı bir skorla kazanan Çetinkaya, ligde oldukça rahat bir konuma yerleşti. Sarı kırmızılı ekibe farklı galibiyeti getiren golleri 24 ve 90’ıncı dakikalarda Emmanuel Ernest, 70’nci dakikada Ali Nazlıoğlu, 72’nci dakikada Osita Obiekwe ve 90+3’üncü dakikada Cemal Şevket Kurt kaydetti. Yeşilova’nın maçtaki tek golü 46’ncı dakikada Jimmy Mwanga’dan geldi.

Bu sonucun ardından Çetinkaya 43 puana yükselerek matematikse olarak Play-out’un dışında kalmayı garantiledi. Alsancak Yeşilova ise 36 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Alsancak Yeşilova, Yenicami’yi konuk edecek. Çetinkaya ise Karşıyaka’yı ağırlayacak.

 

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.