“Centilmence mücadele için kutlarız”

“Centilmence mücadele için kutlarız”

KKTC Hentbol Federasyonu, Bosna Hersek’te düzenlenen Zaim Kobilica Uluslararası turnuvaya katılım gösteren Gençlik Gücü’nü ve turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Şemsi Yıldırım’ı kutladı.

A+A-

Federasyonun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Gençlik Gücü’nü göstermiş olduğu centilmence mücadele için ve turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Şemsi Yıldırım kutlanarak başarılarının devamı dilendi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

“Turnuvanın ardından, Zaim Kobilica Uluslararası Turnuvası dün oynanan maçlardan sonra tamamlandı. 8 yıldır düzenlenen turnuva Covid 19 nedeniyle 8 yerine 4 takım katılabildi. Bosna Hersek Premier Ligi takımı Rk ISKRA, Kuzey kantonu 1. Lig takımı Rk Jajne, ev sahipliğini yapan geçen yıl Birinci Lig şampiyonluğunu finalde kaybetmiş Rk Çelik ve ülkemizin şampiyon takımı Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü.

Turnuvanın İlk gününde Premier Lig takımı Rk ISKRA takımıyla karşılaşan Gençlik Gücü ilk yarı 16-11 ikinci yarı 41-27 skorla mağlup oldu. İkici maç rakibi RK Jajne’ye ilk yarı 14-13 ikinci yarı 30-28 skorla yine mağlup oldu.

Alınan neticelerden çok takım kalecisi Şemsi Yıldırımın maçlardaki kurtarışları çok konuşuldu. Şemsi Yıldırım turnuvanın en iyi kalecisi seçildi. Bu düzeyde bir turnuvaya ilk kez katılan ülkemiz ve Gençlik Gücü takımımıza göstermiş oldukları centilmence mücadele için ve turnuvaya kaleciler arasında damga vuran ve turnuvanın “en iyi kalecisi” seçilen Şemsi Yıldırımı federasyon olarak kutlar, başarılarının devamını dileriz.”

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.