Cengiz’den adaylık ve Terim açıklaması

Cengiz’den adaylık ve Terim açıklaması

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz düzenlediği basın toplantısı ile açıklamalarda bulundu.

A+A-

Gelecek ay yapılacak seçimle ilgili konuşan Cengiz, “Bu önümüzdeki seçim, test seçimidir. Bu seçim, bir tercih seçimi olmayacak. Galatasaray kendi kendini test edecek. Galatasaray vefakar mı, Galatasaray'da aidiyet var mı, Galatasaray takdir mi eder, nankör müdür, teşekkür mü eder? Galatasaray kendi kendini test edecek” dedi.

Başkan adayı olup olmayacağı yönünde de açıklama yapan Cengiz, “Ben girmeyeceğimi ilan ettim zaten kendi Twitter hesabımdan. Oh dediler! Tehlike kimse değil, benim. Yönetimimden birilerinin bu seçimde aday olmasını istiyorum. Abdurrahim Bey'e, Yusuf Bey'e ve Kaan Bey'e adaylık teklif ettim ama kabul etmediler. Önünüzde bir kez daha teklif ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cengiz, Fatih Terim ile ilgili olarak da “Ben, sevgili Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum” açıklamasını yaparak şu ifadeleri kullandı: “Ben ayın 1'i itibarıyla Fatih Hoca'yla devam etmeyi düşünmüyorum. Ayın 1'inde yasal olarak görev sürem doluyor. Devletin uzattığı dönemlerde, bir kişi bile kalsa yönetimde, görev devam ediyor. Kanun açık. Kayyum atanmıyor, bunu da öğrendik içimiz rahatladı”

Bu haber toplam 912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.