Cemre takım arkadaşlarıyla hasret giderdi

Cemre takım arkadaşlarıyla hasret giderdi

Türkiye’de Galatasaray Kadın Futbol Takımı forması giyen Cemre Kara, liglerin tamamlanmasının ardından tatil amaçlı adaya geldi.

A+A-

Sezon başından beri (2021-2022) Galatasaray Hepsiburada kadın futbol takımında forma giyen genç ve başarılı Kıbrıslı futbolcumuz Cemre Kara, 4 asist, 1 golle sezonu tamamladı. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen PR Plus Reklam Ajansı Direktörü Feriha Yiğittürk’ün sponsorluğunu üstlendiği Gazimağusa’daki Kadın Futbol Şenliğine katılan Mağusa Spor Akademisi’nin eski futbolcusu Cemre Kara da organizasyonu yakından takip ederek, eski takım arkadaşlarına destek olarak hasret giderdi.

msa.jpg

2018-2019 futbol sezonu KKTCELL Kadınlar liginde Mağusa Spor Akdemisi formasıyla namağlup şampiyonluk yaşayan Kara, futbol hayatını Türkiye’de Galatasaray Hepsiburada kadın futbol takımında sürdürüyor. 29 Eylül 2001 doğumlu Cemra Kara, Mağusa Spor Akademisi (MSA) kadın futbol takımında 3 sezon başarılı bir şekilde forma giymiş ve tarihinde ilk kez namağlup şampiyon olarak çok önemli başarılar elde etmişti.

Bu haber toplam 791 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.