“Caner hoca bırakırsa, bu göreve talibim”

“Caner hoca bırakırsa, bu göreve talibim”

Doğan Türk Birliği camiasında uzun yıllar oyuncu ve antrenör olarak yer alan Afün Girgen, Caner Oshan’ın teknik direktörlük görevini bırakması halinde göreve talip olduğunu belirtti

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde uzun yıllardır Teknik Direktör Caner Oshan’ın yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Afün Girgen, Oshan’ın görevini bırakması halinde ‘Çocukluk hayali’ olan bu göreve talip olduğunu açıkladı.

 

“Oshan’ın kararını ve kulübün durumunu bekleyeceğim”

Şu anda 50 yaşına geldiğini, 40 yıldır çok sevdiği Doğan Türk Birliği’nin içerisinde yer aldığını belirten Girgen, son 20 yıldır da yardımcı antrenörlük görevi yaptığını aktardı.

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı Caner Oshan’ın Süper Lig’de Merit Alsancak Yeşilova ile oynanan karşılaşmanın ardından oyunculara görevi bırakabileceğini söylediğini aktaran Afün Girgen, kendisine gelen teklifler olduğunu, bu teklifleri yapan kulüplere teşekkür ettiğini, Caner Oshan’ın kararını ve kulübün durumunu bekleyeceğini ifade etti.

 

Girgen: “Çocukluk hayalim”

Doğan Türk Birliği’nde teknik adam olarak görev yapmanın kendisi için “Çocukluk hayali” olduğunu belirten Girgen, “Şu anda 50 yaşımdayım. 40 yıldır Doğan Türk Birliği’nin içerisindeyim. Hiçbir takıma teknik direktörlük yapmadım ama Doğan Türk Birliği’nde bunu yapmayı çok isterim. Eğer Caner hoca görevi bırakırsa, teknik direktörlük görevine talibim” ifadelerini kullandı.

 

“Gerekli bilgi ve deneyimim olduğuna inanıyorum”

Teknik direktörlük yapmak için farklı kulüplerden kendisine gelen tekliflere teşekkür ettiğini aktaran Afün Girgen, “Bu görevi yapmak için gerekli bilgim, donanımım, heyecanım ve kapasitem vardır. Deneyim ve tecrübemin olduğuna da inanıyorum. Caner hocanın durumunu bekliyorum. Bırakması halinde kulübümü bekleyeceğim” dedi.
 

Bu haber toplam 2539 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.