Çanakkale’de Süleyman Can dönemi başladı

Çanakkale’de Süleyman Can dönemi başladı

Çanakkale Türk Spor Kulübü’nde başkan Yusuf Sertel’in görevinden istifa etmesi ile birlikte olağanüstü genel kurula gidilerek yeni başkan belirledi.

A+A-

Yapılan genel kurulda başkanlık görevine Süleyman Can seçildi. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kuruluda açılışı, saygı duruşu sonrası oluşturulan divan başkanlığına Yıltan Özkıraç, sekreterliklere ise Hüseyin Arsal, İlker Ekşici getirildi. Faaliyet ve mali raporu Yusuf Sertel tarafından okunarak, üyeler tarafından oybirliğiyle onaylandı. Başkanlık seçiminde tek aday olarak giren Süleyman Can üyelerden aldığı onayla yeni dönemde oybirliğiyle başkan seçildi.

Yeni başkan Süleyman Can yaptığı kısa konuşmada genel kurula katılan üyelere teşekkür ederek, birlik beraberlik mesajı verdi. Camiayı kenetlemeye davet eden başkan Süleyman Can, Çanakkale’de yeni dönemin başladığını, hedeflerinin ise Süper Lig olduğuna vurgu yaptı. Süleyman Can’ın başkanlığa seçilmesinin ardından Çanakkale’de daha önce anlaşmaya varılan teknik direktör Ahmet Ogan ve ekibiyle birlikte mevcut kadroya yapılacak transfer çalışmaları da hız kazanmış oldu. Süleyman Can, birlikte çalışacağı yeni yönetim kurlu ve görev dağılımı ileriki günlerde açıklayacak.

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.