Çanakkale’de görev Özkuyucu’nun

Çanakkale’de görev Özkuyucu’nun

Futbolda yeni sezona doğru takımlar takımlarını emanet edecekleri teknik adamlarını belirlemeye devam ediyor.

A+A-

Yeni sezon çalışmalarına uzun süredir Önem Fenercioğlu ile sürdüren Çanakkale yeni hocasını belirledi.

Çanakkale spor kulübü başkanı İbrahim Şeker, antrenör Hüseyin Özkuyucu ile yapılan görüşme sonrasında anlaşmaya vararak, yeni sezon takımın başına getirdiklerinin açıkladı.

Çanakkale’nin yeni teknik adamı Hüseyin Özkuyucu, yaptığı açıklamada kendisine duyulan inanç ve güvenden dolayı başkan ve yönetime teşekkür ederek, yeni sezonda Çanakkale’nin Aksa 1. Lig’de iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını söyledi. Özkuyucu, zor bir sezonun kendilerini beklediklerinin bilinci içerisinde olduklarını belirterek, sezon başından beri Önem Fenercioğlu yönetiminde çok iyi çalışan oyuncu grubu ile ligde iyi işler yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Mevcut kadro yapısına yapılan transferlerle güçlendiğini, takım olma yolunda önemli mesafeler kaydettiğini belirten Özkuyucu, “Sezon başından beri takımı iyi hazırlayan Önem Fenercioğlu hocama, bana inanan, güvenen ve göreve getiren başkan İbrahim Şeker ve yönetime teşekkür ederim” dedi.

Maraş Gençlik’te altyapılar, U15 ve genç takımlarda daha önceleri görev yapan Hüseyin Özkuyucu, 2016-2017 futbol sezonunda A2 2. dereceli lig 1. Lig kırmızı grupta Maraş Gençlik gençleri ile şampiyonluk yaşadı. Genç antrenör Hüseyin Özkuyucu Çanakkale’de A takımlar düzeyinde ilk kez görev yapacak.

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.