Çanakkale kampı tamamladı

Çanakkale kampı tamamladı

Birinci Lig’de zirve hedefiyle sezona hazırlanan Dem’s Construction Çanakkale, 26-29 Ağustos tarihlerinde Girne, Pia Bella Hotel’deki kampını tamamladı.

A+A-

Kafile başkanlığını Sporcu Sorumlusu Mehmet Bakar’ın yaptığı kampta Ramadan Şemsettin, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Kemal Soybir, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, Fizyoterapist Ali Baletti, Sağlık Sorumlusu Soner Sarıdan, malzemeci Zafer Çoban ve 29 futbolcu yer aldı. Beş günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman yapan Çanakkale, Düzkaya ve Ozanköy ile hazırlık maçları yaptı.

Çanakkale başkanı Süleyman Can, Asbaşkan ve Futbol Federasyon temsilcisi Abbas Mendeli, kampı ziyaret ederek yapılan hazırlık maçlarını yerinde izlerken, kamp boyunca sürekli kafileyle birlikte oldu, çalışmalar hakkında da teknik kadrodan bilgiler aldı.

 

Ogan: Hedef doğrultusunda çalışmalar sürüyor

Teknik Direktör Ahmet Ogan, Pia Bella Hotel’de çok iyi ve çok güzel bir ortamda gerçekleştirmiş oldukları kampta güç depolayarak tamamlandığının ve oldukça verimli geçtiğinin altını çizdi.

Yeni sezona yönelik koymuş oldukları hedef doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade eden Ahmet Ogan, bu yönde de hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Çanakkale Türk Spor Kulübü başkanı Süleyman Can yönetimi, yeni sezon öncesinde mevcut kadroya yapmış olduğu önemli transferlerle ligde zirveye oynayabilecek kadro kurulduğunu, zirveyi hedeflediklerini belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çalışmalar yoğun ve titiz bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Takımı ihtiyacı olan transferlerin yapılmasıyla birlikte kadrolarını genişlettiklerini belirten Ogan, yapılan transferlerin mevcut kadroya önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu, sadece Türkiye’den gelecek yabancı futbolcuyla birlikte tam takım olarak çalışılacağını ve lige kadar hazır hale geleceklerini belirtti.

 

“Ciddi sorumluluğumuz var”

Sezon başında koymuş oldukları hedefe ulaşmak adına ciddi sorumlulukları olduğunu, hedefe ulaşama adına ise işi baştan sıkı tutarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini ifade eden Ogan, “Ekip arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerimizle sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz” dedi. Ogan ayrıca “Kampa destek olan, katkı sağlayan başkan Süleyman Can ve yönetime, Pia Bella Hotel personel çalışanlarına, emeği geçen katkı koyan herkese şahsım ve takımım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.