Çanakkale ikinci yarıya hazır

Çanakkale ikinci yarıya hazır

AKSA Birinci Lig’de ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan Dem’s Construction Çanakkale’nin 13-17 Ocak tarihlerinde Acapulco Resort Convention Spa Hotel’de gerçekleştirdiği kamp tamamlandı.

A+A-

Böylelikle takımın ikinci hazırlık dönemi ikinci etap çalışmaları da tamamlanmış oldu. Dört günlük kamp boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Çanakkale, Lefke ve Girne Halk Evi ile bu süreçte hazırlık maçları oynadı.

Antrenmanların dışında yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, kampa katılan yeni transferler ve mevcut oyuncuların birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli olurken, kampa ön plana çıkan ana unsurlardı.

Kulüp başkanı Süleyman Can da kampı ziyaret ederek kafile ile yemek yedi, teknik direktör Ahmet Ogan’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Ogan: Güç depoladık

Teknik Direktör Ahmet Ogan, 3 Ocak’ta başladıkları ikinci hazırlık döneminde yapılan antrenmanların yanı sıra hazırlık maçlarında futbolcuların istekli, arzulu ve disiplinli oluşundan son derece memnun olduğunu belirtti. Ogan, takıma yeni katılan tranfserlerin erken uyum sağladığını belirtirken, çok iyi bir ortamda kamp çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ve “güç depoladıklarını” kaydetti.

Teknik Direktör Ahmet Ogan sezon başında belirledikleri hedefin ilk devre sonunda biraz gerisinde kaldıklarını belirtti. Devre arası yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendiklerini aktaran Ogan, verim alamadıkları TC uyruklu futbolcularla yolları ayırarak Dörtyol’da beraber çalıştıkları Berkant İstanbul ve takım arkadaşı Özgür Şengüler’i kadrolarına kattıklarını, transferlerin takıma önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu dile getirdi.

 

“Süper Lig yolculuğumuz devam ediyor”

Kamp boyunca takım içi uyum kısa sürede aşıldığına dikkat çeken teknik direktör Ahmet Ogan, ikinci devre her sezon olduğu gibi bu sezonda çok zor geçeceğini, maçları tek tek düşünerek finali en iyi şekilde yapacaklarına vurgu yaptı. Hedefler doğrultusunda ciddi sorumlulukları olduğunu, ikinci devrede devam eden Süper Lig yolculukların devam ettiğini belirten teknik direktör Ahmet Ogan, işi baştan sıkı tutarak çalışmalara yoğun bir şekilde devam edeceklerini, sorumluluk bilinci içerisinde olduklarını söyledi. Ahmet Ogan, “Acapulco Resort Convention Spa Hotel’de gerçekleştirilen kampa destek olan, katkı sağlayan başkan Süleyman Can yönetimine, emeği geçen katkı koyan herkese şahsım ve takımım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Dem’s Construction Çanakkale, Northernland Kıbrıs Kupası ilk tur maçında Pazar günü Süper Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 511 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.