Çanakkale güç depoluyor

Çanakkale güç depoluyor

Dem’s Construction Çanakkale’de 1. hazırlık dönemi kamp çalışmalar yoğun ve aralıksız bir şekilde devam ediyor.

A+A-

26 Ağustos tarihinde Pia Bella Hotel’de başlayan kamp çalışmaları oldukça güzel ortamda verimli bir şekilde geçiyor. Çanakkale’de yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Kemal Soybir, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde devam ederken futbolcuların antrenmanlardaki istekli ve arzulu oluşundan teknik kadro son derece memnun.

ba-kan-ekip-4.jpg

Başkan Süleyman Can kampi yakin takibe aldi

Çanakkale başkanı Süleyman Can ve yönetim kurulu Girne’de kamp yapan takımın çalışmalarını yakından takip etmek amacı dün kampı ziyaret etti. Başkan Süleyman Can, Asbaşkan ve Futbol Federasyon temsilcisi Abbas Mendeli kampı ziyaret ederek teknik kadro ve futbolcularla görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler alırken, yapılan ziyaret moralleri oldukça yükseltti. Başkan Süleyman Can yönetimi Düzkaya ile oynanan hazırlık maçını da izlerken, kafileyle akşam yemeğini birlikte yenilerek sonrasında kısa süreli sohbet toplantısın yapıldı, moral motivasyonu da üst seviyeye çıkardı.

 

Birliktelik üst düzeyde

Dem’s Construction Çanakkale kamp çalışmalarını Pia Bella Hotel’de sürdürürken, sporcu Sorumluları Mehmet Bakar, Ramadan Şemsettin, Fizyoterapist Ali Baletti, Sağlıkçı Soner Sarıdan, malzemeci Zafer Çoban sürekli takımla birlikte olmaları yakından ilgi göstermeleri arkadaşlık bağları, birlik beraberliğin sağlanması ile birlikte takım olgusunun geliştirilmesine katkı koyarken, otel içerisinde espirili yaklaşımlar, hoş sohbetler kampın oldukça neşeli geçmesini sağlıyor.  

sohbet-top-1.jpg

Ogan: Takım içi uyum sağlandı

Teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Kemal Soybir, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde kamp süresi boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan yapılırken, antrenman temposunun her geçen gün artarken antrenmanların dışında Hotel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyonu yükseltti. Çanakkale’de mevcut kadroya yapılan transferler ile futbolcuların takım içi uyumu sağlandığını belirten teknik direktör Ahmet Ogan kampın çok verimli geçtiğine vurgu yaparak lige kadar hazır hale geleceklerini söyledi.

 

Hazırlık maçları

Pia Bella Hotel’de 4 günlük kamp çalışmalarını sürdüren Çanakkale ilk hazırlık maçında 1. Lig ekiplerinden Düzkaya ile Pia Bella Sports Center sahasında oynadı, karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Çanakkale ikinci hazırlık maçında ise 1. Ligin yeni ekibi Ozanköy ile bugün Pia Bella Sports Center sahasında karşılaşacak.

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.