Çanakkale Girne’de kampa giriyor

Çanakkale Girne’de kampa giriyor

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Kemal Soybir, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde yoğun bir şekilde sürdüren Dem’s Construction Çanakkale hafta sonu kampa giriyor.

A+A-

Birinci Lig’de zirveyi hedefleyen Çanakkale 2. etap çalışmalarına kamp yaparak devam edecek. Yeşil beyazlıların kampı 26-29 Ağustos tarihlerinde Girne’de Pia Bella Hotel’de yer alacak.

Çanakkale dört günlük kamp süresince sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman ile çalışmalarını sürdürecek. Mağusa ekibi bu süre zarfında iki tane de hazırlık maçı yapacak.

Antrenman programı oldukça yoğun olduğu kamp çalışmalarında çabuk kuvvet, dayanıklılık, toplu çalışmaların yanı sıra teknik, taktik çalışmalarda yer alıyor.

Kulüp başkanı Süleyman Can ve yönetim kurulu, Girne’de kamp yapacak olan takımın çalışmalarını yakından takip edecek, futbolcular, teknik kadro ile de yakından ilgilenilerek kaynaşma ve motivasyonu artırmaya çalışacak.

 

Hazırlık Maçları

Çanakkale kamptaki ilk hazırlık maçında 1. Lig’in bir diğer ekibi Düzkaya ile 27 Ağustos Pazar günü Pia Bella Sports Center sahasında, ikinci hazırlık maçında ise yine 1. Lig’in yeni ekibi olan Ozanköy ile 28 Ağustos Pazartesi günü aynı sahada oynayacak. Salı günü kampı tamamlayacak olan Çanakkale 30 Ağustos Çarşamba günü Gazimağusa’da Garga Arena’da Mağusa Türk Gücü ile bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.