Çanakkale Girne’de güçleniyor

Çanakkale Girne’de güçleniyor

AKSA Birinci Lig ekiplerinden Dem’s Construction Çanakkale, Girne’de kamp girdi.

A+A-

İkinci devre için hazırlıklarını teknik direktör Ahmet Ogan, kondisyoner Doğukan Tuğcu, yardımcı antrenör Oğuzhan Çil ve kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde yoğun bir şekilde sürdüren Çanakkale’de 2. hazırlık dönemi çalışmaları Acapulco Resort Convention Spa Hotel’deki kampla devam ediyor.

Süper Lig’e terfi hedefinde olan Çanakkale’de ikinci devre hazırlıkları 3 Ocak’ta başlarken, iki haftalık çalışmaların ardından hazırlıklar kamp ile sürdürülüyor. 13-17 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek 4 günlük kampta Sporcu Sorumlusu Onur Var, Ramadan Şemsettin, Zihni Öztürk, teknik direktör Ahmet Ogan, kondisyoner Doğukan Tuğcu, yardımcı antrenör Oğuzhan Çil, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, Fizyoterapist Ali Baletti, Sağlıkçı Soner Sarıdan, malzemeci Zafer Çoban ve 25 futbolcu yer alıyor.

Günde çift antrenman ile yoğun bir hazırlık geçiren Çanakkale, iki de hazırlık maçı oynayacak.

Antrenman programının oldukça yoğun olduğu kamp çalışmalarında çabuk kuvvet, dayanıklılık, toplu çalışmaların yanı sıra teknik, taktik çalışmaların da yer aldığı belirtildi.

Girne Halk Evi ve Lefke ile hazırlık maçı oynayarak 17 Ocak’ta kampı tamamlayacak Çanakkale, ardından Northernland Kıbrıs Kupası ilk tur maçı olan Yeniboğaziçi maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.